2777
2789
عنوان

دلم یهویی سر ظهری گرفته

100 بازدید | 7 پست

الان خونه تو سکوت و خلوته به خاطر این سکوت دلم گرفته و رفتم تو فکر گذشته درسته خیلی به ندرت به گذشته فکر میکنم ولی امروز گذشته اومد تو ذهنم که تلخ و دلگیر هم هست 

به سالهای نه چندان اون موقع که هنوز به دنیا نیومده بودم پدر و مادرم رابطه خوبی باهم نداشتند هنوز یک سال از ازدواجشون نگذشته بود من به دنیا اومدم رابطشون درست که نشد بلکه بدتر هم شد این به کنار یک امتحان سخت خدا این بود یک مکانی رو تصور کن دکتر بهت بگه بچتون ناشنواست خدا هیچ کسو با شرایط جسمانی و روحی و بدنی مخصوصا شرایط جسمانی امتحان نکنه درسته به لطف خدا الان با سمعک می‌شنوم ولی گاهی به خودم میگم کاش این امتحان سخت نبود چون هم خودم زجر کشیدم هم خانوادم،امتحان دردناک و خاطره تلخ خیانت یکی از اعضای خانواده که عاقبت تلخش به جدایی ختم بشه پدرم درسته که ازدواج مجدد کرده و خدارو شکر زندگی بدی نداریم ولی ایده آل نیست میتونم بگم زندگی معمولی داریم ولی میگم کاش این جدایی تلخ و زندگی نافرجام نبود چون خانواده سابق مهم تره من اون اوایل یعنی دقیقا ۴ سال پیش از زندگی و ازدواج مجدد هیجانی تر بودم ولی با گذشت چند سال این زندگی برام عادی شده و خاطرات گذشته گاهی اوقات دوباره به ذهنم هجوم می‌آورند 

ببخشید طولانی شد خیلی دلم گرفته بود 🍃🙏

قبلاً عضو نی نی سایت بودم با نام کاربری آناواگاهی وقتا لازمه به گذشته مون بگیم ممنون که این همه راه با من اومدی من مجبورم برم چون دارم از الآنم لذت میبرم و برای آینده نقشه قشنگی کشیدم خداحافظ 🌸🍃   

عزیزدلم منم این موقع ها میرم دوش میگیرم گریه میکنم خوب میشم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
عزیزدلم منم این موقع ها میرم دوش میگیرم گریه میکنم خوب میشم

آره آدم گریه که میکنه خالی میشه دوباره بعداً حالش خوب باشه

قبلاً عضو نی نی سایت بودم با نام کاربری آناواگاهی وقتا لازمه به گذشته مون بگیم ممنون که این همه راه با من اومدی من مجبورم برم چون دارم از الآنم لذت میبرم و برای آینده نقشه قشنگی کشیدم خداحافظ 🌸🍃   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره آدم گریه که میکنه خالی میشه دوباره بعداً حالش خوب باشه

داره اذان میگه تلویزیون 

خدا برا همه درست کنه 

واست دعا کردم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

دلم میگیره داستان زندگی دخترای سرزمینم میخونم 

هرکسی داره پنهانی رنجی رو تحمل میکنه که ده تا مرد نمیتونن تحمل کنن. امیدوارم عزیزدلم خدا با بهترین ها سوپرایزت کنه. خدا بهتر میدونه خلا زندگی ما چیه و بهتر میتونه پرش کنه اگه کامنتم به دلت نشست دعا کن خلا های زندگی منم پر شه و سر و سامون بگیرم

داره اذان میگه تلویزیون  خدا برا همه درست کنه  واست دعا کردم

مرسی عزیزدلم ممنون دعای قشنگتون ایشالله هرچی که میخواهید خدا بهتون بده

دلم میگیره داستان زندگی دخترای سرزمینم میخونم  هرکسی داره پنهانی رنجی رو تحمل میکنه که ده تا م ...

زندگی همینه عزیزم فراز و نشیب خودشو هم تلخی ها هم شیرینی ها هستش ایشالله خدا به دلت نظر بکنه و اون چیزی که مراد دلته خدا بهت بده و سروسامون بدی به زندگیت