2777
2789

فارغ از اینکه مجرد یا متاهل هستین، به نظرم یه خانم باید به سلامتی و زیباییش همیشه اهمیت بده

🧚‍♀️ورزش کردن همیشه اولویتت باشه، حتما لزومی نداره باشگاه بری ، یک ساعت پیاده روی روزانه هم ورزش هست

به پوستت رسیدگی کن🧚‍♂️

روتین پوستی، کرم آبرسان و ضد آفتاب همیشه استفاده کن

پاکسازی پوست رو فراموش نکن🧚‍♀️

سالم خوری رو سعی کن سرلوحه زندگیت قرار بدی🧜‍♀️

از غیبت کردن، حسادت،دست بردار تا آرامش روحی داشته باشی🧞‍♀️

حداقل روزی ۲۰ دقیقه کتاب بخون🧚‍♂️

مدیتیشن کن🧚‍♂️

شما بگین واسه زیبایی جسم و روحتون چه کارهایی انجام میدین؟

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

روزی ۱ یا دوساعت میرقصم و  غذاهای پرچرب و فست فود مصرف نمی کنم 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

حداقل روزی ۲ ساعت پیاده روی میکنم.

سال هاست هیچ روزی رو بدون کتاب خوندن نگذروندم.

روزی چند ساعت با مولوی و حافظ وقت میگذرونم‌.

هر روز هر وقت که یادم بیفته شکرگزاری میکنم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی ۱ یا دوساعت میرقصم و  غذاهای پرچرب و فست فود مصرف نمی کنم

عالیه👍

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

خیلی کارها. 

ورزش و تغذیه خوب 

اوقات فراغت با دوستان 

زمان دونفره با همسر 

خلوت خودم 

و خیلی کارها ی دیگه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
حداقل روزی ۲ ساعت پیاده روی میکنم. سال هاست هیچ روزی رو بدون کتاب خوندن نگذروندم. روزی چند ساعت با ...

👏👏👏

دلمون میخواد اگه بچه ها بزارن...

حتی با بچه هم‌میشه به شرط اینکه مدیریت زمان داشته باشین