2777
2789
عنوان

بخیه های بعدزایمان طبیعی

161 بازدید | 13 پست

چیکارکنم زودترخوب شن سه روزه زایمان کردم فقط بااب گرم میشورم وبخاطرشیردادن زیادمیشینم دردزیادی دارم جوری که دسشویی سرپاانجام کیدم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شستشو سشوار بکش..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

سشوار خوبه برای بخیه

من شنیدم روغن حیوانی بزنی روی پد بهداشتی ک استفاده میکنی زودتر بخیشو میندازه

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿

دستشوی رو فرنگی بشین.

من‌روزی دوبار یکم بتادین با آب مخلوط میکردم،آب کمتر،بعد با پنبه یه کوچولو میزدم‌رو بخیه هام.

اینی ک میگم خیلی تو زود جوش خوردن تاثیر داره:عسل طبیعی رو با یکم روغن‌زیتون قشگ قاطی کن،هر سری میری دستشویی آخر سر یه انگشت ازین مواد آروم بزن رو بخیه هات.

من سر ۷ روز بخیه هام‌ریخت و جذب شد.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

مرسی ازهمتون حتماسشوارمیکشم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
دستشوی رو فرنگی بشین. من‌روزی دوبار یکم بتادین با آب مخلوط میکردم،آب کمتر،بعد با پنبه یه کوچولو میز ...

یادت باشه حتما عسلش طبیعی باشه،ازین شکرا و تقلبیا نباشه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بعد حتما بعد دستشویی خشک کن بخیه هات رو رطوبت باعث عفونت و دیر جوش خوردن میشه

بعد اینکه حتما بعد جند روز بخیه هاتو برو به ماما یا دکترت نشون بده،اگ دردش غیر طبیعی باشه یوقت عفونت نگرده باشه،من دوتا از بخیه هام نیفتاده بود عفونت کرده بود و درد داشت.البته شدید و مهم نبود.