2777
2789
عنوان

اهنگ برای رقص دونفره عروس داماد

2191 بازدید | 22 پست

سلام بهم پیشنهادبدین خودم اهنگ شادمهر(دست من نیست)رو خیلی دوست دارم اهنگ اندی و هنگامه و تتلو اینا فقط برای رقصای دونفره عروس وداماد تواینستابودک خوشم نمیادخیلی تکرارین یه اهنگ جدید باحال ومتفاوت میخام اگه نظری دارین بگین ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی بهتر از تو عارف

اههه حالم بهم خورد ازبس تو عروسی ها رقصیدن باهاش 🤕😂

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐

آرون افشار   آهنگ عطر بهار /آرون افشار شب رویایی 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
من با عطر بهار رقصیدم😁

قشنگه