2777
2789
عنوان

چی توزندگیتون خیییلی درد داشت براتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 71 پست
خیلی خیلی اخلاق بدی داشت تنها صفت خوبش عاشقم بود اخلاقش خیلی اذیتم کرد💔

منم کسی که عاشقش هستم هنوز اخلاق بد داره اما بخاطر اینکه حس کردم بهم خیانتی کرده الان چند روزه گذاشتمش کنار به امید کات کردن اما روز به روز حالم بدتره ..

اسی اگر به عقب برگردی بازم ولش میکنی؟؟؟؟

اره چون واقعا اخلاقش غیرقابل تحمل بود برام . میدونی بعد جداشدن ازش چندبار بستری شدم؟ هنوزم دارو ضدافسردگی میخورم اما بازم برگردم به عقب ولش میکنم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸سال دنبال بچم ونمیشه ومیدونم حکمتی هست ودارم درد میکشم😭😭😭😭😭

اره اینم‌هست منم‌این‌مشکل دارم 😒بااین همه درد نمیدونم چرا هنوز زنده ام 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 
سالم بود گوشم فقط یه عفونت ساده بود خوب شدم ولی تو اخرین ویزیت دکتر گفت باید عمل بشه و شنواییت خیلی ...

💔عزیزم🥺خداوند سلامتیه کاملتو بهت بده اماناشکری هم نکن منم چندساله دارومیخورم و همین الان مغزسرم دردمیکنه😔

💔عزیزم🥺خداوند سلامتیه کاملتو بهت بده اماناشکری هم نکن منم چندساله دارومیخورم و همین الان مغزسرم در ...

نه ناشکری نمیکنم ولی من تا مرز سکته رفتم 

پزشکمو عوض کردم گفت تا حدی که اون دکتر گفتن وضع گوشِت بد نیست 

مرگ خاله ی جوونم که مثله خواهرم بود.من خواهر ندارم اخه.برق گرفتش.بچم با یه سهلنگاریه شوهرش ازبین رفت دوتا طفل معصوم بی مادر شدن.یکی ام دوست داشتم و بهم نرسیدیم و قسمت هم نبودیم خانوادم بخاطر اینکه فراموشش کنم ۱۰ماه بردنم اعصابو روان بستریم کردن لای دیوونه ها.ههه

🧚‍♀️🌈🌦
تو چی؟

منم‌بالای سر بابام توی ی شهر غریب بودم ک از دستش دادم .بعدش عاشق ی نفر شدم تنهام گذاشت رفت آبروم رفت ازدواج کردم بعد ی مدت فهمیدم مادر زادی شوهرم مشکل داره وهیچ وقت باردار نمیشه 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب