2777
2789
عنوان

20 تومن دارم ب نظرتون چیکار کنم

128 بازدید | 8 پست

میخاسم 25 بشه، ی وام 25 هم  بگیرم، ی مقدارم از خانوادم بگیرم ی پراید مدل پایین بگیرم

اما با خودم میگم دردسره، خراب بشه از کجا بیارم تعمیرش کنم و کلی مکافات دیگه داره

ب نظرتون چیکار کنم، طلا بخرم؟ ی جوری دیگه پس انداز کنم 

اره همون طلا

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی

ادویه بخری از عمده فروش تو شیشه های باکلاس بسته بندی کنی یه لیبل روش بچسبونی.از درو همسایه و فامیل شروع کن به خواربار فروشیا هم ببر نشون بده.بعضی ادویه ها هستن که هر جایی پیدا نمیشن اونارو هم پیدا کنی بفروشی 

ب نظرتون پایین تر نمیره صبر کنم

خیلی خیلی کم احتماله در حد صفر

پایینم بره دوباره چند ماه بعد همون میشه

دلار نگیر چون ریسکیه،یهو پول میریزن تو بازار کلی میاد پایین ولی طلا و ترجیحا سکه هیچ وقت پایین نمیاد