تروخدا بهم کمک کنید و باحوصله بهم توضیح بدید خانومای اقدامی و باردار... من ماهه7 اقدامم نگرانم.. هنو باردار نشدم 73 کیلو ام رفتم سونو رحم و ضمائم دادم نمیدونستم ک باید 12 سیکلم بدم و 6 روز مونده بود موعدم سونو دادم.. ولی بازم تو سونوم دکتر گفته بود ک همه چی نرماله خداروشکر ولی میگن ک 12 سیکل دقیق تره.. باز دکتر بهم قرص گلوکوفاژ و پودر اینوفولیک هم داده 7 روزه دارم میخورم.. 15 روز مونده تا موعد پریودم.. اگ باردار نشدم این ماه برم دکتر بهم آمپول یا قرص دیگ ای بده؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین بعد از ریختن اسپرم و رابطه باید دراز بکشی پاتو به یه جای بلند تکیه بدی مثلا روی زمین بخوابی و پاتو روی مبل بذاری زیر کمترم یه بالش بذار تا یه ساعتم بلند نشو بعدشم که بلند شدی خواستی خودتو بشوری با اب گرم بشور خودتو من به هر کی اینو گفتم باورش نمیشد ولی واقعا نتیجه داشت واسش انشاالله که خدا یه نینیه سالم و صالح و کپلی بده بهت😍💜
اره عزیزوم ببین بعد از ریختن اسپرم و رابطه باید دراز بکشی پاتو به یه جای بلند تکیه بدی مثلا ر ...
خب عزیزم حالا اینو بگو چیکار کنم دارم از فکر دیوونه میشم و ببین چند دفعه دکتر رفتم هر دفعه رفتم هیچی حالیشون نشد و منو نفهمیدن اصن.. ایندفعه ام بهم قرص گلوکوفاژ و پودر اینوفولیک دادن ک 7 روزه دارم میخورم.. همونطور ک گفتم سونومم ک نمیدونستم و زود دادم در حالیکه باید 12 سیکل میدادم الان نمیدونم برم دکتر یا ن 73 کیلو ام.. آخه چ مشکلی دارم ک باردار نشدم این همه ماه سنومم ک گفتن نرماله