2777
2789
عنوان

لطفا با تجربه ها بیایید کمکم کنید

135 بازدید | 29 پست

تروخدا بهم کمک کنید و باحوصله بهم توضیح بدید خانومای اقدامی و باردار... من ماهه7 اقدامم نگرانم.. هنو باردار نشدم 73 کیلو ام رفتم سونو رحم و ضمائم دادم نمیدونستم ک باید 12 سیکلم بدم و 6 روز مونده بود موعدم سونو دادم.. ولی بازم تو سونوم دکتر گفته بود ک همه چی نرماله خداروشکر ولی میگن ک 12 سیکل دقیق تره.. باز دکتر بهم قرص گلوکوفاژ و پودر اینوفولیک هم داده 7 روزه دارم میخورم.. 15 روز مونده تا موعد پریودم.. اگ باردار نشدم این ماه برم دکتر بهم آمپول یا قرص دیگ ای بده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک سال قدام کنی و باردار نشی طبیعیه گلم

عزیز من عجله دارم.. 7 ماه صبر کردم با استرس نشدم هنو خیلی نگرانم گفتم برم دکتر دوباره.. اوف چیکار کنم دلم میخاد گریه کنم خیلی گیجم 

ن عزیز چند دقیقه صبر میکنم دراز کشیدم بعد ک پامیشم اسپرم میریزه بیرون ☹️ یعنی دکترم به نظرت&nb ...

😐مسخره میکنی؟

خدایی اینو میخواستم بدونم راهنماییت کنم بعضی از خانوما سر همین اشتباه باردار نمیشن

😐مسخره میکنی؟ خدایی اینو میخواستم بدونم راهنماییت کنم بعضی از خانوما سر همین اشتباه باردار نمیشن

خب بعدش ک میرم خودمو میشورم اینجوری ک نمیخام منظرم اینه ک بعد ی رب پا میشم میبینم اسپرم میریزه بیرون.. خب چیکار کنم خیلی سردرگمم میشه کمکم کنی 😭

نه نرو بعد از رابطه خودتو میشوری؟؟؟همون موقع؟

به این نیست فکر کنم منم نهایت سه یا چهار دقیقه بعدش مینشستم تا کامل تخلیه بشه بعدش برم دوش بگیرم و ماه دوم اقدام باردار شدم

میگن ۱۲ سیکل بری تا اگه فولیکول غالب داشتی دیده بشه و موقع اقدامت را متوجه بشی و یا اگر دکتر خواست آ ...

یعنی باید دوباره سونو بدم پس اونم 12 سیکلم؟ آخه این سونو ک دادم دکتر گف نرماله نمیدونم بخدا 

خب بعدش ک میرم خودمو میشورم اینجوری ک نمیخام منظرم اینه ک بعد ی رب پا میشم میبینم اسپرم میریزه بیرون ...

تعداد اقدامت چقدره ؟

طبعت چطوره ؟

تعادل طبع خیلی به بارداری کمک میکنه

خب بعدش ک میرم خودمو میشورم اینجوری ک نمیخام منظرم اینه ک بعد ی رب پا میشم میبینم اسپرم میریزه بیرون ...

اره عزیزوم 

ببین بعد از ریختن اسپرم و رابطه باید دراز بکشی پاتو به یه جای بلند تکیه بدی مثلا روی زمین بخوابی و پاتو روی مبل بذاری زیر کمترم یه بالش بذار تا یه ساعتم بلند نشو بعدشم که بلند شدی خواستی خودتو بشوری با اب گرم بشور خودتو من به هر کی اینو گفتم باورش نمیشد ولی واقعا نتیجه داشت واسش انشاالله که خدا یه نینیه سالم و صالح و کپلی بده بهت😍💜

یعنی باید دوباره سونو بدم پس اونم 12 سیکلم؟ آخه این سونو ک دادم دکتر گف نرماله نمیدونم بخدا 

به نظرم یکی دو ماه دیگه برو سونو تا اگر خدایی نکرده کیست هم تشکیل شده بود متوجه بشی

و کلا  استرس نداشته باش کار دست خداست ما چی کاره ایم که وقت تعیین کنیم

به این نیست فکر کنم منم نهایت سه یا چهار دقیقه بعدش مینشستم تا کامل تخلیه بشه بعدش برم دوش بگیرم و م ...

من سر دخترم زود خودمو میشستم ۶ ماه تو اقدام بودم خالم بهم گفت اینکارو کردم ماه اول باردار شدم😁

این نینیمم حاصل خوابم بردن بود😐🤦‍♀️🚶🏻‍♀️

حالا اینم امتحان کنه ضرر که نداره🤷🏻‍♀️

اره عزیزوم  ببین بعد از ریختن اسپرم و رابطه باید دراز بکشی پاتو به یه جای بلند تکیه بدی مثلا ر ...

خب عزیزم حالا اینو بگو چیکار کنم دارم از فکر دیوونه میشم و ببین چند دفعه دکتر رفتم هر دفعه رفتم هیچی حالیشون نشد و منو نفهمیدن اصن.. ایندفعه ام بهم قرص گلوکوفاژ و پودر اینوفولیک دادن ک 7 روزه دارم میخورم.. همونطور ک گفتم سونومم ک نمیدونستم و زود دادم در حالیکه باید 12 سیکل میدادم الان نمیدونم برم دکتر یا ن 73 کیلو ام.. آخه چ مشکلی دارم ک باردار نشدم این همه ماه سنومم ک گفتن نرماله