2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاقم بده گفت باشه😣

586 بازدید | 28 پست

امروز رفتیم خونه مادرشوهرم مثل همیشه مادرشوهر و خواهرشوهر کم محلی میکنن یا متلک میگن شوهر منم وقتی اونجا میریم اصلا به من محلی نمیده همش با مادر و خواهرش گرم حرف میشن با اینکه هر روز اونا رو میبینه

من تا بخوام حرف بزنم خیلی راحت مادر و دختر میپرن وسط حرفم انگار من وجود ندارم خیلی راحت بی احترامی میکنن

دیگه از دست شوهرم خسته شدم اصلا منو نمیبینه، کنارم نمیخوابه، تو یه جمع شلوغی که میریم مثلا مثل پارک که میخوایم بچه ها رو ببریم همون اولای پارک میشینه میگه من خجالت میکشم بیام تو شلوغی

آخه من به چه مردی تکیه دادم آخه مثل پسر بچه ها رفتار میکنه حرف مامانشو فقط گوش میکنه 

باهاش حرف هم که میزنم میگه همینی که هستم نمیتونم خودم رو تغییر بدم

منم گفتم نمیتونم با این جور مردی بسازم طلاقم بده گفت باشه فردا ۸ صبح بیدار شو میریم دادگاه🙁

اصلا حاضر نیست برای زندگیش تلاش کنه چیکار کنم به نظر شما دارم دیوانه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا نابود بشن این مردا

حالا تو ساعت ۸ صبح پاشو بیدارش کن ببین واقعا میاد😑

اگه اومد و ایقددد جدایی براش راحت بودکه اصلا بحث این نیست که ذاتش اینجوریه بحث اینکه نمیخاد باتو باشه و باتو زندگی کنه

بیدارش کن ببرش دادگاه ببین مردش هست بیاد الکی میگه معمولا مردا ب پاش برسن میکشن عقب

یعنی فردا برم باهاش اگه طلاق داد چی؟ خودش که به جهنم ولی بچه هام این وسط از بین میرن

فردا برو مهریه بزار اجرا همچین مثل جومونگ بجنگه البته برای زندگیش

کل خانوادش میان برای جنگ منم تنها

نمیخوام زندگیم به این جاها برسه واقعا حوصله ندارم میخواستم کاری کنم که بترسه بیشتر به زندگیش توجه کنه

از راه دین وارد شو، بگو حق منو ادا نمیکنی و من ازت راضی نیستم، راضی نباشن دوطرف ازهم،طرف ضربشو میخوره ،

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یعنی فردا برم باهاش اگه طلاق داد چی؟ خودش که به جهنم ولی بچه هام این وسط از بین میرن

اولا بچه ای ک زیرسایه همچین پدری بخواد باشه بی بابا باشه بهتره اگه قراره ایشون طلاق بدن میتونی بچه هاتو بگیری 

بعدم طلاق مگه الکیه؟

در نهایت مردا بیشتر لبو دهنن مخصوصا اگه طبق چیزایی ک گفتین بچه بازی درمیاره

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر