2777
2789
عنوان

کیا میان با هم لاغر کنیم؟

437 بازدید | 72 پست

سلام .کسی هست خسته شده باشه دیگه از خودش ووزنش وکلی لباسای قشنگ رو دلش مونده باشه .

بیاید از الان تا عید حداقل برنامه ورزش ورژیم بچینیم وهر روز به هم امار بدیم وانگیزه بدیم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند کیلویی؟ 

من تا الان ۱۳ کیلو کم کردم

۱۵ تا دیگه باید کم کنم

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪
خودت تنها شروع کن بابا، منم خودم شروع کردم تو 15 روز فعلا 4 کیلو کم کردم، با رژیم و ورزش تو خونه

افرین به ارادت عزیزم .اتفاقا الان حدود یه ماهه خودم تنها شروعکردم ورزش ورژیم تو خونه اما کسی نبود باهم باشیم وانگیزه بدیم ودنبال هدفمون بریم

چطوری؟

کالری شماری و ورزش تو خونه

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪
سلام عزیزم چقد اضافه داری؟

وای خیلیییییییی😒😪اخه هم تیروئید کم کار هم پلی کیستیک باید بیست کیلو کم کنم

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺