2777
2789
عنوان

علایم کرونا جدید چیه

111 بازدید | 15 پست

دخترم ۱۱ سالشه خوب خوب بود امروز چندبار پشت هم عطسه میکرد بعد ابریزش بینی الانم میگه گلوم میسوزه 

چیکار کنم الان چی بدم تا صبح ببرمش دکتر نوزادم دارم😭

سوزش گل.،تب بالا،سرفه،سردرد

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردرد تب و تعریق ، بدن درد عطسه و آبریزش بینی و گلو درد .

نگران نباش بچه ها خفیف میگیرن ولی ببر دکتر یکی دو روزه خوب بشه .

علایم جز گلو درد روزهای اول از بین میرن 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
مرسی عزیزم خدا کنه 

ما دو هفته پیش گرفتیم دخترم همسن دختر شماست خداروشکر زودتر از ما خوب شد با اینکه سردرد و بدن درد شدید  داشت . تا آمپول و سرم زد خوب شد 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
اینا همش با هم میاد؟؟ چون الان دو مورد دارە فقط

من خودم سردرد داشتم فقط...همسرم تب و سرفه...دخترم فقط تب

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

من شنبه گلودرد داشتم الان انگار هیچی نشده ن میسوزه ن درد میکنه فقد گاهی خارششو حس میکنم تکوتوک سرفه ام میگیره ... 

بعد سردرد خیلی بدی داشتم تا بعدازظهر 

و سرپا وایمیسم سرم گیج میره همش دلم میخاد دراز بکشم فقد 

ظهر اصلا اشتها نداشتم باز شب یکم بهتر شدم 

و اینک دیشب من ک بشدت گرماییم با پتو خابیدم 

اب سرد میزنم ب صورتم تمام بدنم میلرزه 

دستوپامم خیلی درد میکنه جوریکه حس میکنم استخونام تیر میکشه 

صدامم گرفده ابریزش بینی ندارم ب اون صورت اما خب بینیم گرفته یه چندتاییم عطسه کردم .. اینا همش از شنبه تا ب الان