2777
2789

زندگیم از هم پاشیده و از نامزدم جدا شدم

منصفانه که نگاه میکنم هم اون هم من اشتباه های احمقانه ی زیادی داشتیم

ولی خانوادش انقدر پرش کردن علیه من که منو ول کرد و درست چند روز قبل از عقدمون رفت با یکی دیگه ازدواج کرد

من همش تو ذهنم سواله که چرا

خیلیم دل شکسته ام، به لحاظ عاطفی هم تحت فشارم اصلا باورم نمیشه

از طرفی خودمم چون بی تجربه و بی سیاست بودم میگم خودم باعث شدم باید بلد میبودم

الان من ته حال بدم ولی حتی نمیتونم خودشو خانوادشو نفرین کنم چون از خدا میترسم...

همش درونم تو یه تضادم که پس کی قراره تاوان این همه زجری که میکشمو بده؟

یعنی همش تقصیر خودم بود؟ اونا چرا پُرش کردن؟

چون من اشتباه داشتم اونا قرار نیست تاوانی پس بدن که زندگیمو پاشوندن؟

مغزم خیلی خستس از این همه تضاد تو افکارم

زیاد فکر نکن 

بگو قسمت نبود و تمام کسی که یه زندگی جدید برا خودش ساخته چرا تو فکرت راهش میدی 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻

همش میگم نامزدم چجوری به دو سال عاشقیمون پشت کرد رفت مقصر اونه

بعد میگم من اگه بلد بودم اینجوری نمیشد تقصیر خودمه

بعد میگم خانوادش زندگیمونو نابود کردن

بعد میگم مگه دست بنده هاس همش حکمت خداس کسی قرار نیس تاوان پس بده

ولی تهش اونی که عذاب میکشه منم...

حس کسی رو دارم که ماشین بهش زده فرار کرده

و مقصری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد فکر نکن  بگو قسمت نبود و تمام کسی که یه زندگی جدید برا خودش ساخته چرا تو فکرت راهش میدی&n ...

پشت کردن به اون همه خاطره دست خودم نیست

کاش یه دکمه دیلیت داشت راحت میشدم

نمیدونم اون چجوری تونست ول کنه اون همه خاطره رو

پشت کردن به اون همه خاطره دست خودم نیست کاش یه دکمه دیلیت داشت راحت میشدم نمیدونم اون چجوری تونست ...

همین که فراموش کرده نشون میده لایق بودن تو فکرت نیست    

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻