2777
2789

اینم شانس منه😖😖 من میخاستم شام رو قرمه سبزی بدم و قیمه و جوجه کباب . چون هر وقت خونه دوست شوهرم میرفتیم سنگ تموم میزاشت ولی امشب خیلی بد شد😔 با اینکه خانم دوست شوهرم دید که چه اتفاقی افتاده ولی بازم نگاهش به شام اخساس کردم سنگین بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به من بگو مارک این اجاق گاز چیه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

شام چی دادی بهشون

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

من اینو چند وقت پیش تو اینستا دیدم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

اینجا ادامه اشو میدم. من زیاد دلم نمیخاس باهاشون رفت و آمد کنم ولی بخاطر شوهرم مجبورم. چون این دوستش دوست دوران بچگیشه . ولی عجیب خانمش بدجنس و تیکه میپرونه. امشبم من بدشانشی اوردم اونم دوسه بار گفت بابا یه نونو پنیری میخوردیم مثل بار قبل زیاد نمیخاس به خودت زحمت بدی. ولی من بار قبلم با اینکه دوتا بچه کوچیک دارم سه تا غذا درست کردم☹

چه عقده ای هستید که عکس نتی میزارید

گزارش زدم نوش جان

بیشتَرِ انسان ها قاتِلَن هَمِ انسان ها انسانیَت را کشتند🗡به علت داشتن مشکلات روحی روانی از رفتار مناسب معذوریم ببخش شما میخوایم نبخش به درک🤷🏻‍♀️ قبلا یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود کع میگف سوزنت گیر نکنه روی ادما، روی اتفاق ها، روی حرف ها، فقط رها کن راهش همینه نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشم برای خودم دلیل دارم که چسناله نمیکنم مثل همجنسام و دلایل نقاب پشت نقاب که معلوم نیست یکسری اشتباهات خودشونو بیان نمیکنن اما خوب آمادن برای بیان کردن اشتباهات کوچیک دیگران و آخرم چی؟ آخرم به نفع خودشون😏همیشه پشت عدالتم دلیلی نمیبنم چون زنم هرچی میشه حق رو بدم همجنسم همیشه عم طرف عدالت واقعیَم چون از جنس تفاوتم برعکس بعضیا+ حیا یا حیات واقعی به معنای بیش- در اطراف کشته شده، کاش به جای بحث فهمید بعضی ها چیزی به اسم منطق، باور با وجود مغز تو کله ی یکسری نیست!:(( واقعیت زندگی چند وقتیه از بین رفته اما کو گوش شنوا؟ کو عقل و منطق قبلا؟ سوخته شده جایی که بعضی ها با واقعیت تلخ دنیا آشنا بودن الان دنیا تبدیل شده به یه ناله ی فیک که بعضی ها باور میکنن من همینم که هستم مهم اینه خودمم نه کس دیگه ای تو یه مشت قاب حقیقی پشت نقاب!🤏🏻