2777
2789
عنوان

آی وی اف جوا میده

405 بازدید | 24 پست

بچه ها من احتمالن آخر ماه برم برای تخمک کشی تازه آزمایشامو دادم ده ساله دنبالش نبودم از کجا بفهمم تخمکام مشکل نداره خیلی استرس دارم تا جواب آزمایشام بیاد من میمیرم بعدشم بنظرتون آی وی اف جواب میده سی تومن خرجمون میشه ۳۷سالمم هست

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

روزی که تخمکات رو میکشن معمولا میگن چندتاش سالم بوده. یعنی پوچ نبوده. البته اگرم سالم باشه دلیل نمیشه که حتما جنین بشه و جنین خوب باشه. معمولا کیفیت جنین رو سه روز بعدش میگن.

انشا الله که هر چی خیره برات پیش بیاد و به ارزوت برسی

روزی که تخمکات رو میکشن معمولا میگن چندتاش سالم بوده. یعنی پوچ نبوده. البته اگرم سالم باشه دلیل نمیش ...

یعنی ممکنه نشه؟من ده ساله منتظرم البته اولین باره درمانو شروع کردم اسپرم اهدایی گرفتم ولی از خودم خیلی میترسم میگم نکنه تخمکام کیفیتشون پایین باشه یا تخمکام خوب نباشه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طریق سونو متوجه میشن همون روز هم مشخص میشه چندتاش خوبه دو روز بعد هم میگن چند تاش جنین شده من دو بار انتقال دادم نشد ولی خیلی ها نتیجه گرفتن انشاءالله شما هم جزو اون دسته باشی و نتیجه بگیری

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
یعنی ممکنه نشه؟من ده ساله منتظرم البته اولین باره درمانو شروع کردم اسپرم اهدایی گرفتم ولی از خودم خی ...

ان شا الله که بشه ولی کلا شانس موفقیت ای وی اف در بهترین حالت هم پنجاه درصده. کیفیت تخمکات رو نمیشه همینجوری فهمید. باید اول تخمک کشی کنن. 

چرا اینقدر دیر اقدام کردید؟

از طریق سونو متوجه میشن همون روز هم مشخص میشه چندتاش خوبه دو روز بعد هم میگن چند تاش جنین شده من دو ...

دوبار آی وی اف کردی؟چرا نشد؟

دوبار آی وی اف کردی؟چرا نشد؟

بله نمیدونم علتش چی بود دیگه هم پول ندارم بیخیال شدم

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
ان شا الله که بشه ولی کلا شانس موفقیت ای وی اف در بهترین حالت هم پنجاه درصده. کیفیت تخمکات رو نمیشه ...

همسرم مشکل داشت آزو اسپرم بود گفتیم بیخیال دیگه نمیشیم بعد امیال یدفعه به دلم افتاد برم برای درمان استارتشو زدم میخام اسپرم اهدایی بگیرم جای خالی بچه واقعن داره حس میشه 

بله نمیدونم علتش چی بود دیگه هم پول ندارم بیخیال شدم

چقدر هزینت شد؟

همسرم مشکل داشت آزو اسپرم بود گفتیم بیخیال دیگه نمیشیم بعد امیال یدفعه به دلم افتاد برم برای درمان ا ...

انشالله که موفق باشی. البته من خودم به شخصه اصلا اسپرم اهدایی نمیپسندم. نمیدونم از نطر شرعیش هم مشکل داره یا نه

۵۰ تومن

چند بار آی وی اف کردی؟من ۳۰تومنی میشه هزینه هام ولی خب یبار که نیست فک کنم بیشتر از یبار میشه درسته؟

انشالله که موفق باشی. البته من خودم به شخصه اصلا اسپرم اهدایی نمیپسندم. نمیدونم از نطر شرعیش هم مشکل ...

چرا؟شماهم همسرت مشکل داره؟ببین چهارتا کروموزومه که اهداییه سخت نگیر علم پیشرفت کرده بخاطر همین چیزاش از نظر شرعی هم مشکلی نداره آزاد شده بخاطر همین بیمارستانا انجام میدن

چرا؟شماهم همسرت مشکل داره؟ببین چهارتا کروموزومه که اهداییه سخت نگیر علم پیشرفت کرده بخاطر همین چیزاش ...

شوهر من هم آزو بود ولی از بیضه خودش نمونه برداشته اسپرم جدا کردن .

چرا شوهرتو عمل نمیکنن از خودش اسپرم بردارن .

اسم عمل میکرو تسه هست

خدایا خودت مراقب بچه هام باش😍