التماس می کنم مادرمنوفاطمه رودعاکن خداشفاش بده بهش رحم کنه....ازدردسرطان زجه می زنه ...منت بچه هاهم سرنکهدارییش که بماند....کاش می توانستم کاری براش بکنم....به امام رضابگولطفابخاطرحرمت مادرت فاطمه مادرمنم شفابده دیگه بریدم ...امشبم کلی شوهرم سرم منت گذاشت که می خوام برم نگهش دارم ...می گه بیشترازخواهربرادرهای نگهندار...عروسام نگهنمی دارن....من حاظرم نگهدارم باهرسختی شده موندم غم اینوکه می خوام بی مادربشم تحمل کنم پدرم که فوت شده قبلا....یامنت شوهرمو تحمل کنم ...بی انصافی عروسامونو....بکشم...ارزوی مرگ خودمودارم تاازاین همه فشارراحت شم خدابرای بچمم بزرگه بلاخره بزرگ می شه....
یعنی می شه منم معجزه امام رضاروببینم...
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم به امام رضا بگو سمیرا گفت منو فراموش نکن التماس دعای فراوان
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است