بچها من انقدر حالم بده تمام تنم میلرزه گریم بندنمیاد کم مونده خودکشی کنم
بچها من الان ۲۲سالمه دیگ دی میشه۲۳سالم هنوز دانشگاه نرفتم چهاربارکنکوردادم هیچ کدوم رتبه خوب نیاوردم که قبول بشم هرسال یجوری شد حانوادم حمایتم کردن اما من تنبلیم کردم انگار توخودم ندیدم ۸ ۹ساعت پشت هم هرروز بخونم
گفتم بزاریباردیگ تلاش کنم برای کنکور۴۰۲ لااقل عذاب وجدان نداشته باشم نظام جدیدم بود گفتم دوساله میخونم مسلط میشم دیگ حتی بدون کلاس
اما بدبختیم ازاینجا شروع شد گفتن کنکور شده تاثیر۴۰درصدی قطعی معدل منم نظام قدیم بودم ونمراتم ۱۸ یا۱۷.۷۵ هست عملا هیچ شانسی ندارم
حالا خانوادم میگن توکه نمیتونی توکنکوردیگ موفق بشی مخصوص که تاثیرمعدلم قطعی شده فقط معدل بیستا شانس موفقیت دارن تو کنکورخودت نتونستی رتبه بیاری توقع نداشته باش حالاکه همه چی سختتر شده بتونی رتبه بیاری تو فرصتتاتو ازدست دادی حالا هی نشین گریه کن برو میکروبیولوژی بخون
بزارین قصه اینکه مجبورم برم میکروبگم چون من وقتی رفتم رشته تجربی مامان بابام همه جاروپرکردن این میخواد دکتر بشه همه به چشم دکتر بهم نگاه میکنن حالا بهم میگن توکه توکنکورتجربی موفق نشدی لااقل برو میکروبیولوژی تا دکترا بخون ضایع نشیم جلوبقیه
منم دلم نمیخوادحانوادم جلوبقیه سرشکسته بشن چون برام زحمت کشیدن اما خودم به میکروبیولوژی علاقه ندارم میترسم تهش بیکاربمونم اصلا اوضاع روحیم خوب نیست چیکارکنم😭😭😭