2777
2789
عنوان

پیام های شوهرم + شات

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم میگ ذهنم مشغول کار ولی جالبه که چند ماهه سرکار هم نمیره یک روز میره ده روز نمیره

پس مرض داره وقتی زن داره چرا میره خونه مادرش

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
تا حالا دوست داشتنو به زبون آورده؟  شده مریض بشی ناراحت بشه؟

ن اصلا یبارم بهم نگفته دوستم داره فقط بضی وقتا خودم خیلی از ذستش روانی میشم میگم تو اصلا منم دوست داری میگه اره

پول ندارم💔😔

طلایی چیزی ؟

ی کاری پیدا کن  اگر شهر تون شهر بزرگی هست کار ریخته اما شهر های کوچیک تر معمولاً کار کمتر پیدا میشه 

می دونم اوضاع خرابه 😔اما نا امید نباش عزیزم 

می تونی تو خونه خودت رو مشغول کنی 

مثلاً ی کار خونگی راه بندازی.

خلاصه بهش اهمیت نده.و سرد رفتار کن تا خودش بیاد سمتت 

همه زندگیش خانوادشن حتی بخاطرشون حاضر خودش گشنگی بکشه ولی هرچی پول ،داره بده بهشون

وقتی شوهر داری بگیرش کنارت خودت پرستاری شو کن خوب بشه نزار وابسته مادرش باشه صبح فردا همون مادرشو به تو ترجیع میده 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
طلایی چیزی ؟ ی کاری پیدا کن  اگر شهر تون شهر بزرگی هست کار ریخته اما شهر های کوچیک تر معمولاً ...

ن هیچی ندارم طلاهامو فروختم ی حلقه ازدواج مونده فقط... این وحشی نمیزاره من برم سرکار خودشم هیچی پول بمن نمیده.عید میخواست پول بده مانتو بخرم انقد اذیتم کرد که قهر کردم گفتم نمیخوام بخری بعدش خرید برام ولی خواهراداششو برد سر تا پا براش خرید کرد قیمت هم میداد که چند خریده

وقتی شوهر داری بگیرش کنارت خودت پرستاری شو کن خوب بشه نزار وابسته مادرش باشه صبح فردا همون مادرشو به ...

پرستاریشو کردم دمنوش همه چی براش درست کردم گفت نه خوب نمیشم میرم پیش مادرم اون بلده چی بده بخورم!!! فک میکنم ویروس جدید گرفته

پرستاریشو کردم دمنوش همه چی براش درست کردم گفت نه خوب نمیشم میرم پیش مادرم اون بلده چی بده بخورم!!! ...

دقیقا همینو گفتم