2777
2789
عنوان

کی تجربه حاملگی پوچ داره

285 بازدید | 19 پست

من شنبه رفتم دکتر ساک حاملگی ۴ میلیمتر دیده شد

بدون کیسه زرده و فتال پل 

از دکتر پرسیدم احتمال پوچ هست گفتش اره 

سه هفته دیگه گفت بیا برای تکرار

من داشتم. چند هفته رفتی سونو؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق تاریخ پریودم ۵ هفته بودم ولی طبق سونو کمتر بود

اگه سونو واژینال رفتی شاید درست باشه ولی اگه شکمی رفتی زود بوده برای تشخیص

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
من چهارتا سقط دارم تقریبا همه پوچ فقط اول قطب جنینی بود که به قلب نرسید🙃

وااای عزیزم خیلی سخته خدا صبر بده به دلت

من اولین حاملگیم که پوچ شد بعدش حسابی پیگیر شدم اسپرم همسرم خیلیییی ضعیف بود رفتیم دکتر اورولوژ چند ماه دارو‌خورد هیچ تاویری نداشت بعد عمل واریکوسل انجام داد بعدش دارو خورد من حامله شدم 

البته بیشترش تاثیر دعا و التماس از خدا بود روزو شب باورت نمیشه دعا میکردم و دکتر هم صد درصد بی تاثیر نبوده

اگه سونو واژینال رفتی شاید درست باشه ولی اگه شکمی رفتی زود بوده برای تشخیص

اره عزیزم سونو واژینال بود

اولش خوشحال شدم گفتم با بچه کوچیکم بچه دوم‌خیلی سخته ولی الان یکم ناراحتم

وااای عزیزم خیلی سخته خدا صبر بده به دلت من اولین حاملگیم که پوچ شد بعدش حسابی پیگیر شدم اسپرم همسر ...

اولی و دومی سخت بود سوم و چهارم راحت بود😅

ولی همش میترسم مشکل از اسپرم باشه... چون شوهرم توانایی پذیرشش رو نداره

اره عزیزم سونو واژینال بود اولش خوشحال شدم گفتم با بچه کوچیکم بچه دوم‌خیلی سخته ولی الان یکم ن ...

اشکال نداره باز هم صد در صد نیست یک کم صبر کن ببین خدا چی میخواد برات. 

اولی و دومی سخت بود سوم و چهارم راحت بود😅 ولی همش میترسم مشکل از اسپرم باشه... چون شوهرم توانایی پ ...

عزیزم حتماااا بعد اینهمه سقط باید پیگیر شین و تحت نظر باشین رحمت هر بار که سقط میکنی شل تر میشه 

هم شما هم همسرت باید با هم برید دکتر و تحت نظر باشید 

شما هم دیگه باردار نشو تا بعد درمان انشالله