2777
2789
عنوان

مامانم کرونا گرفته 🥲🥲🥲

161 بازدید | 9 پست

مامانم کرونا گرفته 

یعنی تست ش مثبت بوده وحالش خیلی بده 

سنم کمه نمیدونم باید چیکار کنم و چی درست کنم زود خوب بشه 

بهش میگم بزار خاله و یا مادر بزرگم بیان میگه نه اونا مریض میشن

الان تنها کسی که میتونم ازش کمک بگیرم شما هستین 

پس لطفا بگین چیا خوبه 

و اینکه مادرم جوونه ۳۶ سالشه

سوپ و مایعات زیاد بخورن انشاالله زود سرپا شن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ درست کن اب پرتقال بده بخوره . عنبر نسا دود کن تو خونه خودتم ماسک بزن نگیری

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

داروهاش به موقع بده سوپ ماهیچه براش درست کن مایعات زیاد بخوره دمنوش بهش بده کلا نیاز به تقویت داره انشاالله زودی خوب شه

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون

خدا حفظش کنه

هرچی ک اذیتش نمیکنه بده

برو دارو گیاهی از جای معتبر بت میدن و یاد میدن چجور درست کنی

هرچی تقویتیه بده 

خشکبار میوه

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

سوپ و مایعات فراوان. ابمیوه طبیعی. غذاهایی که طبع گرم داره بخوره غذاهای که طبع سرد دارن مثل گوشت گوساله و ماست و شیر و... اینا رو نخوره. 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

شما چند سالته عزیزم؟؟

اگه مادر بزرگ و خاله ات میتونن آبمیوه و سوپ بیارن در خونه بدن شما بهش بده 

قرص ویتامین سی یا جوشانش 

دمنوش و چای کمرنگ خیلی بده بهش بخورن 

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند

بعد هم اگر نمیتونی. به مادربزرگی خاله ای کسی که راحتید بگو لطف کنن چیزای مقوی بپزن بذارن پشت در واحد برن شما بردار ببر بده بهشون.. 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»