2777
2789
عنوان

کیا افسردگی خندان دارن ؟؟

610 بازدید | 10 پست

افسردگی خندان نوعی از افسردگی است که فرد مبتلا با شاد نشان دادن خود، این بیماری را از دیگران پنهان می‌کند.اما آن را با تظاهر به زندگی ایده آل، موفق و بسیاری از روابط اجتماعی پنهان می‌کنند، در حالی که علائم افسردگی را در تنهایی خود تجربه می‌کنند.

در برخی از فرهنگ ها، افراد در صورت ابراز احساسات ممکن است مورد انتقاد یا تحقیر قرار گیرند و ممکن است به عنوان فردی که فقط توجه را به خود جلب می‌کند دیده شوند؛ در این حالت فرد مبتلا از ابراز احساسات خود احساس شرمساری کرده و آن را از دیگران پنهان می‌کند.و اینطور تظاهرمیکند که همه چیز خوب و روبراه است در حالیکه اصلا اینطور نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که زندگیم جالب نیس ولی اطرافیان خبر ندارن. تو خونه همیشه با شوهر احمقم چالش دارم. بد اخلاق خودخواه. چهره عصبی و یا ناراحتمو همیشه پنهان میکنم چون خب بفهمن همه خوشحال میشن 

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
من تظاهر ک‌نمبکنم ولی احوالمم نشون نمی ده افسرده ام  بچه ها من اصلا گریه ام نمیاد چکاکنم,🥲

من هم همینم خیلی خیلی سخت گریه می کنم اصلا گریه ام نمیاد 

این خیلی هم بد من پیش روانپزشک که میرم میگه تا وقتی مثل آدم های عادی تو شرایط ناراحتی نتونی گریه کنی یعنی درمان نشدی 

من هم همینم خیلی خیلی سخت گریه می کنم اصلا گریه ام نمیاد  این خیلی هم بد من پیش روانپزشک که می ...

آره من مادربزرگم فوت شده 

قلبم فشار میاد ولی اشکم نمیاد 

خیلی سنگدل هم میشم وقتی گریه ام نمیاد