2777
2789

سلام‌مرسی از وقتی که میزارین.

به نظرتون زبان فرانسه در جه سطحی قرار داره؟یعنی سخته یا نه.

و اینکه چندسال باید براش وقت بزاری و به نظرتون بازارکار خاصی داره؟

به نظرتون زبان مفیدی هست که براش وقت بزاری؟

زبان فرانسه خیلی سختع ولی اگ علاقه داشتع باشی راحته

فک نکنم کار خاصی داشتع باشه البته اطلاع ندارم

ولی زبان شیرینیه

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان فرانسه خیلی سختع ولی اگ علاقه داشتع باشی راحته فک نکنم کار خاصی داشتع باشه البته اطلاع ندارم ...

من شنیدم توی ایران کار براش هست و موقعیت خوبی هم داره.

فکر نمیکردن اینقدر سخت باشه😅

فقط میدونم کشورای فرانسوی زبان همون فرانسه هست و یه تیکه از کانادا برا همین خیلی بدرد بخور نیست، من ...

شنیدم فرانسوی توی ایران یکسری موقعیت های خوبی داره و زمان تحصیلش هم خیلی زیاد نیست. چهارساله فکر کنم.

روی همین حساب تو فکرم بود

اگر میخوای برای درآمد زایی بخونی آلمانی بخون که بتونی تدریس کنی.این روزا متقاضی مهاجرت به آلمان خیلی ...

اره ولی المانی هم زبان سختی هست هم علاقه خاصی ندارم بهش.

فرانسوی به نظرم زبان جذابتری هست و وقت کمتری هم‌میبره

شنیدم فرانسوی توی ایران یکسری موقعیت های خوبی داره و زمان تحصیلش هم خیلی زیاد نیست. چهارساله فکر کنم ...

الان المانی بیشتر رو بورسه چون تحصیل تو آلمان رایگانه، برا همین خیلیا دنبال مدرکش هستن .

من شنیدم توی ایران کار براش هست و موقعیت خوبی هم داره. فکر نمیکردن اینقدر سخت باشه😅

خیلیم عالی، ولی خب اگ انگلیسی بلد باشی خیلی بهتر میتونی یادبگیری

مخصوصا نوشتن حروف و اینا..

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡