2777
2789
عنوان

پنکیک های قلبی

116 بازدید | 8 پست

دیروز تلفنی با شوهرم بحث کردم.اینقد بهونه گرفتم و نق زدم دیگه هیچوقت نازمو نمیکشه.

کلا هررررچی بگم حرصشو در بیارم هیچی نمیگه.

تقصیر منم هست تقصیر اونم هست.

صبح تصمیم گرفتم خودمو اصلاح کنم.پاشدم تو این تابه کوچیکا که شبیه قلبه هفت هشتا پنکیک درست کردم و میزصبحونه خوشگل چیدم.نون پنیر خالی خورد با یه چای.پاشد رفت سر کار.

هرچند مدت یبار ک پنکیک درست میکردم براش خیلی ذوق میکرد و تشکر میکرد.میدونست بخاطر اون اینکارو کردم.

منم از ناراحتی که اونهمه زحمت کشیدم پنکیکهارو ریختم سر پلاستیک زباله، زباله هارو دادم بهش ببره.گفت چرا اینارو دور ریختی منم درو روش بستم.😔😔😔

میدونم من خیلی بدم.خودم پارم دستیدستی زندگیمو خراب میکنم.طلسم شدم.

خب حق داشتی 

ولی دور نمیریختی حیف بود زحمت کشیدی

ولی پیش میاد تو زندگی هممون گاهی وقتا انگار تو یه لوپ بد میفتیم هر کدوممون که میخوایم یه طرفش رو درست کنیم باز گند یه طرف دیگش درمیاد. من فکر میکنم بخاطر نگرانی های زیادمون از آینده و بد شدن شرایط مالی زندگی های هممون هست

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حق داشتی  ولی دور نمیریختی حیف بود زحمت کشیدی ولی پیش میاد تو زندگی هممون گاهی وقتا انگار ...

توجه نداره ب من

از بس غر زدم از من زده شده

من خثلی بدم

اصلا سیاست ندارم

اصلا شاد نیستم

اصلا ب خودم نمیرسم

توجه نداره ب من از بس غر زدم از من زده شده من خثلی بدم اصلا سیاست ندارم اصلا شاد نیستم اصلا ب خ ...

حتما افسرده شدی تو هم

همیشه تو خونه ای؟ تفریحی داری؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
حتما افسرده شدی تو هم همیشه تو خونه ای؟ تفریحی داری؟

نه متاسفانه.همش تو خونه م.مامانم شهرستانه اینجا نیست

هیچ دوست و خواهری هم ندارم

بهتره برم استخر ثبت نام کنم.نه؟ 

نه متاسفانه.همش تو خونه م.مامانم شهرستانه اینجا نیست هیچ دوست و خواهری هم ندارم بهتره برم استخر ثب ...

آره برو

منم باید فکر خودم باشم برم باشگاهی، استخری جایی 

از دوران کرونا من تمام روابط اجتماعیم فقط در حد زنگ و پیام شد خیلی داغون شدم

آره برو منم باید فکر خودم باشم برم باشگاهی، استخری جایی  از دوران کرونا من تمام روابط اجتماعی ...

😊🌹

از دیشب سعی میکنم ب خودم برسم.به حال روحیمم برسم.و اگر الکی ب شوهرم گیر ندم واس خودم جایزه میخرم