2777
2789

دوستان تورو خدا بهم بگید با پسرم که خیلی داد میزنه و تا وقتی کسی دیگه باشه بغل من نمیاد یعنی وقتی کسی به جز من مثل مامانم یا شوهرم اینا باشن زیاد پیش من نمیاد بهم وابسته نیست بهم میگه برو، فقط وقتایی که تنهاییم باهام خوبه ، خیلی ناراحتم دوست داشتم بهم وابسته باشه و هرجا میریم زیاد بیاد سمت خودم ولی ازم دوری می‌کنه 😢

یکی هم اینکه اصلا اجازه نمی‌ده همسرم از خونه بره بیرون، و این خیلی همسرمو خسته کرده اگه بخواد بره می‌ره دنبالش و اگه نذاریم شدیداً گریه می‌کنه ، دوست نداریم هرروز تو کوچه بره ولی متاسفانه این اتفاق داره میفته، توروخدا کمکم کنید😭

واقعا این مشکلات روی روابط عاطفی مون اثر گذاشته و باعث شده همش عصبی بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اينكه ميخواد بيرون بره خيلي هم خوبه، شما هم سعي كن غير مستقيم خودت رو پر رنگ تر كني

بعد پسر هست سمت پدرش ميره كه خيلي خوبه، فكر ميكنم همه اينها كاملا نرمال باشه 

همسرتون نميتونن وفني ميرن بيرون بچه رو ببرن

ميتونيد يه قانون بذاريد مثلا يه روز خاصي چند ساعت مخصوص همسرتون باشه كه به پسرتون ياد بديد توي اون ساعت در روز ممكنه پدرش خونه نباشه و اونم بهونه نگيره

کسی اینارو تجربه داشته ؟ برای حلش چیکار کردین یا چطوری درست شده؟ توروخدا ازم دریغ نکنید نمیتونم هزین ...

نزار زیاد کوچه بره ،تو خونه خودت باهاش بازی کن بازی هایی که اون دوست داره خودت سرگرمش کن

نزار زیاد کوچه بره ،تو خونه خودت باهاش بازی کن بازی هایی که اون دوست داره خودت سرگرمش کن

دوست دارم خونه بمونه ولی غروب که میشه می‌ره رو مخ باباش که بریم دد، پس نظر شما هم اینه کوچه هر روز خوب نیست درسته؟

بچه منم افراد دیگه رو میبینه میچسبه به اونا همسن بچه شماست ، دیگه چکار کنم دوسشون داره

آره خب ولی این لجش که نمیزاره باباش بره بیرون یا حتی تو خونه می مونه هم مجبورش میکنه ببرتش بیرون ، هم من هم همسرم دوست نداریم مدام بره تو کوچه

شیر خودتونو خورده؟

اینکه بچه ای اگر تنها شیر مادر بخوره در اون صورته که به مادرش وابسته میشه کاملا غلطه.چون دختر منم شیر منو نخورده اما کاملا به من وابسته است. مثلا تا شبا زیر پتو خودم نخوابه خوابش نمیبره. استارتر عزیز تو طول روز من کلا قربون صدقه دخترم میرم اسمشو به هیچ وجه خالی صدا نمیزنم حتما کنارش جان طلا ...میگم. سعی کن زیاد وقت باهاش بگذرونی باهاش بازی کنی خیلی بهش محبت کن مخصوصا زبونی بغل زیاد بگیرش. برای عدم وابستگی به پدرش موقع رفتن سرکار سعی کن اون لحظه پدرشو نبینه براش کارتن بزار اسباب بازی بهش بده

راستش من نزاشتم بچه هام برن و راضیم، چرا کوچه  ببرش پارک خودت هم برو

منم دوست ندارم، مثلا هرروزم خواست ببرمش پارک ؟ چیکار کنم بزارم باباش تنها بره بیرون؟ یعنی زمان بگذره خوب میشه؟