2777
2789
عنوان

اسم گنگ دخترونه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 51 پست

دختربس قدیما کسی که دختر چندتا داشت ولی پسر نداشت اسم دختری که به دنیا می اومدو میزاشت دختر بس یا خانوم بس یا همین بس که خدا بهش دختر بده دوستای مادر بزرگم چندتاشون از این اسما دارن

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختربس قدیما کسی که دختر چندتا داشت ولی پسر نداشت اسم دختری که به دنیا می اومدو میزاشت دختر بس یا خا ...

😐 چه بد 

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
که بشه هنوزم ازش استفاده کرد🥲

اهان😑😅

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من از اسم باران خیلی خوشم میاد.یه فامیلمون اسمش بارانه اسم خواهراش نسیم و شبنم اسم برادرشم طوفان تازگی یه دختر بدنیا اورد اسمشو گذاشت طراوت گفت بعد باران طراوت میاد.کلا تو کار تغییرات اب وهوایی بودن🙄

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........