2777
2789
عنوان

تاپیک طنز و سوتی و عکس طنز و........

516 بازدید | 16 پست

سلام خانومای خوشگل 

اومدم با یه تاپیک پر از حس مثبت تو تو این همه درگیری و مشکلاتی که داریم بالاخره یکم بتونم از اون حس حال درتون بیاریم 

خب خب

حالا هرچی عکس خنده دار و دارین بزارین جوک طنز و یا سوتی های بدی که دادین😉 یا به نظر خودتون یه چیزی که خنده داره باشه

#کورد_کرمانشاه ✌ ❤                                                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرچنگه میخواسته هشت‌‌پا شه، یادش میره آلارم بذاره نه پا میشه.😂😂😂😂😂

بزرگترین لطفی که ما آدما میتونیم به‌هم دیگه کنیم اینکه باهم حرف بزنیم.بگیم چرا ازت ناراحتم.چرا میخوام ترکت کنم. چرا ازت عصبانی شدم. چرا دیگه دوست ندارم.و بیشتر از این زندگی رو سخت نکنیم و آدمارو با کلی علامت سوال تو ذهنشون تنها نذاریم.   

خب شمام از سوتی هایی که دادین بگین تا من میزارم

#کورد_کرمانشاه ✌ ❤