2777
2789

توکل کن به خدا 💚

واسش صلوات فرستادم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

انشاءالله به حق این عید عزیز.... 

مشکلش چیه گلم؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاءالله به حق این عید عزیز....  مشکلش چیه گلم؟

دستش شکست موقع عکس برداری متوجه شدیم یه کیست بزرگ داخل استخوانش هست حالا باید جراحی بشه کیست رو بردارن دلم اشوبه

عاشق ۲ تا دخترام هستم

نگران نباش عزیزم عملش سخت نیست زود خوب میشه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دستش شکست موقع عکس برداری متوجه شدیم یه کیست بزرگ داخل استخوانش هست حالا باید جراحی بشه کیست رو بردا ...

الهی بگردم... 

طفلکی... انشاءالله مولا علی کمکتون کنه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
دستش شکست موقع عکس برداری متوجه شدیم یه کیست بزرگ داخل استخوانش هست حالا باید جراحی بشه کیست رو بردا ...

اوووه گفتم چی شده خوب میشه چیزی نیست ک دختر خوب اصلا نترس انشاالله عمل خوبی داشته باشه .جای نگرانی نداره قوی باش

اوووه گفتم چی شده خوب میشه چیزی نیست ک دختر خوب اصلا نترس انشاالله عمل خوبی داشته باشه .جای نگرانی ن ...

اینجور که من فهمیدم عملش راحت نیست 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
اینجور که من فهمیدم عملش راحت نیست 

ن دکترا الکی شلوغش میکنن ...یکی از اقوام ما ی عمل داشت گفتن پنج درصد زنده میمونه .....خدابیامرز تا پیری زنده موند سرحاال 

....عمل پسرت ک چیزی نیست فقط دکتر خوب انتخاب کن

اصلا هم نترس

شما اطلاعی دارین از این بیماری ؟

نه عزیزم ولی کیست استخوانی در اوردنش سخت نیست 

قسمت بود عزیزم دستش بشکنه و متوجه بشید 

من پاهام غده استخوانی میسازه غده های استخوانی عملشون درد ناکه ولی کیست چیزی نیست نترس

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ن دکترا الکی شلوغش میکنن ...یکی از اقوام ما ی عمل داشت گفتن پنج درصد زنده میمونه .....خدابیامرز تا پ ...

نمیدونی دکتر چه دلهره ای بهم داد کاش بشه که زود خوب بشه خیلی ممنون بابت دلگرمیت دوست عزیز 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
نه عزیزم ولی کیست استخوانی در اوردنش سخت نیست  قسمت بود عزیزم دستش بشکنه و متوجه بشید  م ...

دقیقا شکستن دستش هم بخاطر وجود کیست داخلش بود استخوان رو نازک کرده بود کاش عملش سخت نباش 

عاشق ۲ تا دخترام هستم