2777
2789

هیچکدوم 

وقتمو پای روزمرگی نمیذارم . خوشم نمیاد ازشون 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✅✅کسب درآمد در خانه✅✅

حتی میتوانید بدون مهارت کسب درآمد کنید...

برای تمامی سنین (حتی زیر ۱۸ سال)

برای شروع...

اپلیکیشن "کارنت" رو از بازار یا مایکت نصب کنید

اطلاعات تون رو وارد کنید

در بخش کد معرف ( af50266 ) رو وارد کنید

*** اگه کد معرف وارد کنید ۵۵ هزار تومان بدون هیچ کاری موجودی دریافت میکنید

بعد ثبت نام باید استخدام بشید و می تونید در حرفه مورد علاقه تون در خانه کسب درآمد کنید

در کارنت میتونید تا ۹ میلیون ماهانه درآمد داشته باشید

مثل ادمین اینستاگرام، طراح، حسابداری، تولید محتوا، مدرس و مترجم، حتی تایپ پروژه ها و ....

توی زمینه های مختلف آموزش رایگان میدن

کاربرای برتر که فعال هستن تا ۳۳ میلیون کسب درآمد کردند

هچکس

نمیتونم هضم کنم من وقت و اینترنتم بره پولش تو جیب یکی دیگه بره مگر اینکه پیج آموزشی باشه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
خط آخرش برای من مگر اینکه منو بخندونه😅

همیشه بخندی 😂❤️ 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚