2821
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 788532 بازدید | 214278 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو intp-t ای؟ منم دقیقا توام ولی j عم    

عجب :/

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

بروم بخابوم

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
بروم بخابوم

هم اکنون :/ ؟؟؟؟

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

تو intp-t ای؟ منم دقیقا توام ولی j عم    

میشه لایک نکنی ؟ :/

میام آف میشین میرم آن میشین و این چرخه همچنان ادامه خواهد داشت...

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
میام آف میشین میرم آن میشین و این چرخه همچنان ادامه خواهد داشت...

فک کردم فقط من اینم :/

فردا تعطیل شد مدارسسسسس؟؟؟؟؟؟  

گودرت#  

گودرتت  و دوص دارم:/

فردا تعطیل شد مدارسسسسس؟؟؟؟؟؟    

احتمال تعطیلی مدارس چهارشنبه
⚫ احتمال تعطیلی مدارس تهران : 25%
⚪ احتمال تعطیلی مدارس کرج : 25%
🟣 احتمال تعطیلی مدارس تبریز : 25%
⭕ احتمال تعطیلی مدارس اصفهان : 25%
🔴 احتمال تعطیلی مدارس اراک: 25%
🟡 احتمال تعطیلی مدارس خوزستان : 1%
🔵 احتمال تعطیلی مدارس مشهد: 1%
🟢 احتمال تعطیلی مدارس ارومیه: 1%
⚪ احتمال تعطیلی مدارس شیراز: 1%
🟣 احتمال تعطیلی مدارس قزوین : 20%

به عنوان کشوری که سرانه مطالعه پایینی داریم،خیلی تحلیگر داریم...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز