2777
2789

چند روز بود عرق میکردم بعد ابریزش بینی و گلو درد بهش اضافه شد. دهانم بوی عفونت میداد اشتهام از دست دادم یشب تب لرز بدی کردم... الانم یهویی عرق میکنم اشتهام کم شده لاغر شدم. حالت تهوع. خستم بقران این چیه باز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موج جدید امیکرون پسر و شوهر من دو روزه تب شدید بی اشتهایی و بدن درد دارن

خاص ترین هدیه ای که میتونید به عزیزتون بدین (طراحی چهره سیاه قلم) یه هدیه ماندگار واسه عزیزانتون . دوستای گلم من حتی از نصف قیمت هم پایین تر حساب میکنم مشتری هامم همشون راضی هستند هزینه ارسالشم با خودمه. اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید. اینم پیج اینستاگرام هستش اگه دوست داشتین فالو کنید maryam.m.vr@

کرونا امیکرون

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.