2777
2789
عنوان

❤😍امامت مولاجانمون مبارکمون❤😍

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 42 پست

سلام شما جواب من رو داده بودین تو تاپیکی که ترکیده.. یادتون هست چی گفته بودین؟

نوشته بودم چطور یه جن میشه سید؟

سید که نوادگان حضرت علی هست و یه همچین چیزی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما جواب من رو داده بودین تو تاپیکی که ترکیده.. یادتون هست چی گفته بودین؟ نوشته بودم چطور ی ...

سلام عزیزم. 

اون خانم نوشته بود که یه دعا نویس بهش گفته جن سید داره 😐

من نوشتم این حرف ینی چی؟ 

ینی اهل بیت ما با اجنه پیوند کردن. نعوذبالله و اجنه سید هم داریم و ما خبر نداریم 

یا اهل بیتی هم از جنس اجنه داریم و خبر نداریم !! 

بازهم نعوذبالله

مردم ساده دلمون خودشونو سپردن به یه مشت دعا نویس و رمال شیاد که هر خزعبلاتی رو به خوردشون میده. 

یا اونکی نوشته در مراسم زار . همون جن گیری از بدن. 

خون میدن به شخص جن زده 

اوج حماقتو ببینید 

خون نجس میدن به فرد یه فعل حرام مرتکب میشن که چی بشه؟؟ خوب اون فرد در ظاهر کمی اروم میشه اما در باطن اجنه شیطانی قویتر میشن و خبیث تر... و باز مراسم زار و تباهی تا اخر عمر. 

راهش فقط نماز. قران. صدقه. قربانی دادن. 

سلام عزیزم.  اون خانم نوشته بود که یه دعا نویس بهش گفته جن سید داره 😐 من نوشتم این حرف ینی چ ...

آره دیدم حرفای ایشون رو

منم مونده بودم چطور میگه سید بود،چند بار به چند نفر گفت که یکی از زارهای سید بود و از لاک خوشش نمی اومد

دیگه پرسیدم ببینم منظور اونا از سید چیه؟تو ایران تا جایی که من اطلاع دارم و تحقیق هم کردم قبلنا،سید به نوادگان امام علی میگن که امام نبودن ولی امامزاده هستن و نوه های امام تا زمان الان

چطور یه جن میتونه سید باشه،از نوه های امام های ماست؟😐

استغفرالله،نعوذبالله 

آره والا همینو بگو،تازه میگن چرا از بدن خارج نمیشه

باب میلش رفتار میکنین خارج شه کجا بره بهتر از اینجا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
آره دیدم حرفای ایشون رو منم مونده بودم چطور میگه سید بود،چند بار به چند نفر گفت که یکی از زارهای سی ...

تموم سیدها به جناب علی برمیگرده. و اونهایی که از فرزندان بانو زهرا نیستن. بهشون علوی گفته میشه. 

بله عزیزم سید حسنی داریم.  از نسل امام حسن

سید حسینی. از نسل امام حسین. 

سید رضوی یا همون سادات رضوی که جدشون امام رضاس

و....

اما سید جنی نداریم 😂😂😂

پناه بر خدا 

تموم سیدها به جناب علی برمیگرده. و اونهایی که از فرزندان بانو زهرا نیستن. بهشون علوی گفته میشه.  ...

شما چند سالته؟

چقدر حس میکنم حرف هامون شبیه همه.. سر یه تاپیک ترسناک دیگه هم باهم صحبت کرده بودیم،نمیدونم یادت میاد یا نه

فک کنم همون بود که خاطره استادش رو گذاشته بود که رفته شمال و هتل،بعدش تاپیک طولانی شد و خاطرات ترسناک دیگه گذاشتن

35 سالمه  بله یادم هست شمارو  خوش وقتم

۲۶ سالمه.. ممنون عزیزم

حاجت روا باشید عزیزم ❤❤❤❤

قبول حق باشه عزیزدلم ان شاءالله😍

اجرت باخدا🥰 الهی باخوبان محشور بشی  

ممنون از دعای قشنگت مهربونم ان شاءالله همچنین خودت وهمه ❤️💛

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم♥️♥️

تویی تنها امیدم یا رب❤
قبول حق باشه عزیزدلم ان شاءالله😍 اجرت باخدا🥰 الهی باخوبان محشور بشی   ممنون از د ...

سلام ممنونم عزیزم از دعای نیکتون 

روزمو ساخت 

ان شاءالله هممون با خوبان محشور بشیم 😍😍

یا علی عزیزم ❤❤❤