2777
2789
عنوان

کمک

75 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من ۲۸ سالمه همسرم ۴۲ و ۱۴ سالی میشه ازدواج کردم یه بچه ی ۷ ساله دارم ...

کمکی می‌خوام بماند که اصلا رابطه ی خوبی با همسرم ندارم من برای شهرهای ترک زبانم و همسرم لر .‌.. با وجود مخالفت شدید من ۲سال بیشتر هست که اومدیم شهر همسرم بچه هامن شدیداً معتاد قلیون شدم نمیتونم کنار بذارمش خیلی مشکل دارم اما چیزی که اذیتم می‌کنه این اعتیادمه از کسی نمیتونم کمک بگیرم بچه ها کمکم کنید راهی دارید بخاطر خودم نه بخاطر دخترم 😭😭😭بچه ها من همه‌ی آرزو هامو امیدمو گذاشتم برای این بچه ، نمی‌خوام منو اینطور ببینم روزی بتونم ۳ بار یا بیشتر قلیون میکشم خسته شدم بچمو نداشتم بی تردید خودمو از این زندگی راحت من میکردم 

یه انگیزه برای خودت پیدا کن سریع میزاری کنار 

مامانم یه عمری قلیون میکشید .خواهرم آلرژی پیدا کرد گذاشت کنار

تو هم بگرد تو زندگیت ببین چی برات مهمه که بخوای براش بجنگی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام داشتم تاپیکهای قبلیت رو میخوندم،،، زندگی سختی داشتی ولییییی اول به فکر سلامتی خودت باش

بدون شک بزرگترین نعمتی که خدا بهمون داده همین سلامتی هست که واقعا باید ازش مراقبت کنیم،، اراده داشته باش برو مرکز ترک اعتیاد یا ازشون که دولتی هستن مشاوره تلفنی بگیر،،، حیفی الان سنی نداری که بخای خودت رو با قلیون نابود کنی،، اگر شوهرت میزاره یه چند وقت برو پیش خانوادت 

اراده کن چیزی نیس میتونی کنار بزاری 

نمیتونم واقعا نمیتونم اراده از بچم قوی تر اما نمیشه همش میگم اونم به تو نگاه می‌کنه بسه اما بازم نمیشه میگم از صبح دیگه تمام اما صبح باز روز از نو روزی از نو

سلام داشتم تاپیکهای قبلیت رو میخوندم،،، زندگی سختی داشتی ولییییی اول به فکر سلامتی خودت باش بدون شک ...

مشکل اینجاست من خودمو دوست ندارم خستم خیلی هم زیاد ، نباید اینقدر زندگی میکردم انقدرش خیلی زیاده من چیزایی رو تجربه کردم تو زندگیم که دیگه انگار اتفاقی برای تجربه کردن ندارم سوختن خونم خیانت سقط بچم تو پنج ماهگی دزدیدن تمام طلاهام تنهایی از این شهر به اون شهر شدنم  🥲نمی‌دونم منظورمو میتونم برسونم یا نه می‌دونم به مشاوره احتیاج دارم به کمک احتیاج دارم اما کسی نیست واقعا نیست نه خونوادم نه همسرم نه دوستی دارم انقدر خستم که اما خدا هم دلش برا من نمیسوزه 

یه انگیزه برای خودت پیدا کن سریع میزاری کنار  مامانم یه عمری قلیون میکشید .خواهرم آلرژی پیدا ک ...

یه مدت خواستم شروع کنم درس بخونم خود خوان حسابداری خوندم من خوابم سنگینه تا ۴نصفه شب درس خوندم با اینکه چندین بار به همسرم گفتم بیدارم کنه آلارم گذاشته بودم خاموش کرده بود و رفته بود سرکار یک ماه بود می‌خوندم رفتم سرکار بهتر بود خیلی کمتر شده بود قلیونم اما اونجا هم پول ندادن اومدم بیرون همسرم میبینه دارم فرو میرم اما هیچ کاری نمیکنه خودمم نمیتونم واقعا دست خودم نیست

همه مشکلات دارن،، الان اگه کسی بخاد از زندگیش بگه میبینی شاید مشکلاتش بیشتر از شماست 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی انشالله بهتر میشه همه چی امیدت بخدا باشه منم مشکلات دارم اما واقعا خیلی وقتها بهشون فکر نمی‌کنم،، 👌

یه مدت خواستم شروع کنم درس بخونم خود خوان حسابداری خوندم من خوابم سنگینه تا ۴نصفه شب درس خوندم با ای ...

اگه احساس می کنی افسردگی داری یا اضطراب ، برو پیش متخصص اعصاب و روان .

ببین عزیزم هیچکی نمی تونه حال روحیت خوب کنه مگر اینکه خودت به خودت کمک کنی .

شاید مراجعه به متخصص اعصاب و روان از دید دیگران خوش نباشه ولی خیلی تاثیر داره .

حتما برو با یک قرص حال روحیت خوب میشه

نمیتونم واقعا نمیتونم اراده از بچم قوی تر اما نمیشه همش میگم اونم به تو نگاه می‌کنه بسه اما بازم نمی ...

چرااینهمه ناامیدی از زندگی خودت داری میگی ب خاطر بچه ،مهمتراز بچه کسی نیس ک تو زندگی بیخیال همه مشکلها شو اراده کن تو میتونی میدونم