من دارم عزیزم خودمم کار میکنم درامدم خیلی خوبه ماهی ۱۵ میلیون تا ۲۰ میلیون هم درامد دارم
درخواست دادم قبول کن بی زحمت
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم داخل وات گروه دارم کرم های سفید کننده شکلات چاقی پودر چاقی شیاف تنگکننده و همه چی دارم و خیلی ...
مشتری از کجا پیدا کنیم :/
باور کن من حتی مخاطبین هم ندارم ۵ نفر بیشتر نیستن که این مشکل رو چیکار کنم 🤣
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
جدی😳چرا میدونی من اتفاقا خیلی اصرار داشتم این کارو کنم اما اجازه نداد منم دیکه پیگیر ن ...
الان بهت میگم چرا اول که عضو میشی بهت نمیگن ک چخبره میبرنت تو ی کانال و تایپ و گویندگی و این چیزا میفرستن بعد ۱۰۰۰۰ نفر سین میخوره میگن هرکی زودتر فرستادیا هرکی بدون غلط بود تایپش بنظرت ازبین ده هزارتا چقدر احتمال داره تایپت رو قبول کنن
مشتری از کجا پیدا کنیم :/ باور کن من حتی مخاطبین هم ندارم ۵ نفر بیشتر نیستن که این مشکل رو چی ...
خب منم نداشتم عزیزم عضو گروه های دیگه شدم بعد عضو های همون گروه ها رو ذخیره کردم و بعدش خودم گروه زدم اونا رو بردم توی گروه های خودم بعد همونا مشتری شدن
الان بهت میگم چرا اول که عضو میشی بهت نمیگن ک چخبره میبرنت تو ی کانال و تایپ و گویندگی و این چیزا می ...
وای خداروشکر که اصلا اجازه نداد
مرسی قشنگم باور کن تو این فکر بودم چ جوری راضیش کنم برم تلگرام نصب کنم که برم وارد این شغل شم 🥲😅
مرسی گلم که بهم گفتی
خب منم نداشتم عزیزم عضو گروه های دیگه شدم بعد عضو های همون گروه ها رو ذخیره کردم و بعدش خودم گروه زد ...
منم ببرم بی زحمت توکل ب خدا شاید یه چیزی شد