2777
2789
عنوان

مثبت اندیشان بیان کمک

70 بازدید | 4 پست

سلام دوستان.من خیییلی منفی نگرم.

هر بلایی هم تو این دوسال سرم اومده.کار دادگاهی ۲ساله برای شوهرم شده هنوز تموم نشده.کلی بدبختی تو بارداری داشتم ک دادگاه پاسگاه و کلانتری و... 

یکم شرایط بهتر شد ک الان ۱۵۰ میلیون پولمون رو کلاهبردار ثبت نام ماشین برد و رفت.واقعا پدرمون دراومد.اصلا بخدا هر بلایی سرم اومده.دیگه خسته شدم با این اوضاع زندگی و مالی حالا ماشینمونم رفت.من چطوری مثبت فکر کنم وقتی روز و شبم درگیره .خکاهشا چندتا راه حل بگید منم مثبت نگر بشم .من مادر ۲تا بچه هستم ک اونا باید ب من قوی تکیه کنن.خستم خیییلیییی درمانده ام.حتی خداهم منو گذاشت کنار

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  

ذکر استغفار و ذکر لا حول ولا قو الا بالله رو زیاد بگین خیلی آرامش و حس خوب میده 

توکل کن به خدا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا هیچوقت بندشو تنها نمیزاره امیدوار باش شکرخدا رو درهمه مواقع بگیر شاکرباش زیاد استفغار بکن آیه کرسی بخون همیشه خودتو در مقابل اونایی که کمترازتو مشکل ندارن مقایسه نکن حتما بدون شک کسانی هستن ک بیشتراز تو مشکل وغم دارن همیشه به طرف چیزای مثبت برو هرکاری کردی جنبه مثبتشو نگاه کن 

من دیگه دهنم ب ذکر باز نمیشه

گاهی وقتا خدا میخواد انسان رو امتحان کنه بهش سختی میده که در عوض چیزای خوب بده گاهی وقتا هم از گناه آدمه که هی به مشکل میخوره من نمیخوام بگم شما گناه کاری ولی استغفار نه تنها گناهان آدمو پاک میکنه بلکه خدا پاداش هم میده البته اگر استغفار از ته دل و واقعی باشه بالاخره همه آدم ها گناه دارند نداشته باشن مکروه دارن بجایی که بلا آدمو پاک کنه چه خوبه که استغفار پاک کنه 

بازم میگم من خودم از همه بدترم و این حرفو بیشتر برای خودم زدم تا برای خودم یاد آوری بشه جسارتی به شما نکردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …