2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم خاصی نداریم 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

رسم خاصی نداریم

نمیدونم اینکه جهیزیه با داماده رسم حساب میشه یانه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

اینکه یلدا باید برای عروس خوراکی ببری!! اینکه عید قربان باید برای عروس خوراکی ببری و کلی رسم چرت دیگه

تبریزیم 

برادرم مریض بود مامانم گیر داده بود باید برای عروس قربونی ببریم خودتو زدی به مریضی که قربونی نبری😏😏

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 

شهر که هیچی

ولی مامان بابای من رسم داشتن دختر و فرتی بدن بره نه شناختی نه اشنایی هردوتامونم یک ماه بیشتر از اشناییمون نگذشته بود که عقد کردیم

ولی سر پسرشون نه اصلا این اشتباه رو نمیکنننننننننن

حداقل ۳ماه نامزد بمونه بعد ببینن چی میشه

😎

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35