2777
2789

💠این گواهی از نظر من یعنی💠

:توهین به دختری که در شرف ازدواجه یعنی دخترو به عنوان یک کالای خریدنی مبینیم یعنی بزرگ ترین خشونت علیه زنان یعنی تنها مالک انتخاب یه دختر به عنوان شریک زندگی نه اخلاق او و نه رفتار او بلکه بکارت اوست یعنی احترام نگذاشتن به انتخاب و اختیار یه دختر به عنوان یک انسان ازاد یعنی احساس خجالت دختری که دوست نداره بدنش مورد تعرض قرار بگیره (((بعضی از گواهی افسردگی و خودکشی دختری که مورد تجاوز قرار گرفته و اون رو مخفی نگه داشته یعنی تجاوز به حریم شخصی ی دختر یعنی هی نگین برو گواهی بگیر بکبون تو دهن شوهر یا خانوادش که من پاک و باکره ام اینجوریه خودتم برو معاینه شو از پشت اگرم دختر به هر دلیلی رابطه‌ داشته تجاوز بوده یا هر چی میتونه با اون کسی که شریک زندگیشه در میون بزاره و قبول کنه💠

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

ی زمان که دستمال خونی بود الانم که گواهی بکارته هست از دخترایی که با این در خواست مواجه می‌شوند که باید گواهی بگیرند از طرف سازمان بهداشت غیر علمی غیر قانونی و خلاف حقوق بشر اعلام شده بیاین به زنا به عنوان یک انسان احترام بگذاریم💜🤞

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.