2777
2789
عنوان

کولیک 😭😭

665 بازدید | 29 پست

سلام دوستان. نوزاد من ۱۶ روزشه دقیقا سه روز هستش که مدام انگار دلپیچه داره به خودش فشار میاره تا حدی که قرمز میشه و بعد میزنه زیر گریه. این حالت رو شب ها بیشتر داره و اصلا نمیخوابه😭دکتر بردمش که واسش پدی لاکت و  دایمتیکون نوشته. ممنون میشم شما هم تجربه ای در این زمینه دارید بگید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بجای قطره پدی لاکت اگه قطره بی بی کر بدی خیلی بهتره چون همون کارپدی لاکت رو انجام میده فقط شکم رو روون تر میکنه نوزاد راحتتر دفع میکنه و نفخش خارج میشه دایمتیکون هم خیلی واسه دل درد نوزاد عالیه

اگه شیر خودتون رو میدین خودتونم فعلا تا دل دردش خوب بشه غذاهای نفخ دار نخورین غذاهایی که حبوبات دارن نخورین تخم مرغ و موز و سیب و قارچ اینا همه نفخ دارن لبنیات هم تو دل درد تاثیر داره تا پایان دلدرد رعایت کنین خوبه اگه هندونه خوردین حتما یه میوه گرمی مثل طالبی بخورین که سردی نشه باعث دل دردش بشه

سلام عزیزم بجای قطره پدی لاکت اگه قطره بی بی کر بدی خیلی بهتره چون همون کارپدی لاکت رو انجام میده فق ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی. دکتر واسش پدی لاکت و دایمتیکون نوشته بود آره شیر خودم رو بهش میدم.

حتما ب توصیه هات عمل می کنم ممنون

سلام خوشحالم الان ی نی نی تو بغلته ی جا کامنت گذاشتە بودی کل اقدامی هستی و پرسیده بودی چجوری باردار ...

سلام عزیزم. ممنون از محبتت. ان شا الله به زودی شما هم باردار میشید.‌ من و شوهرم تو پریودی ناشتا عسل طبیعی و سیاهدونه خوردیم. شوهرم یک ماه و خورده ای قرص های ولمن و ویتامین سی و ای خورد. خودمم لتروزول از شب سوم سیکلم خوردم طبق تجویز پزشک

بادکش شکم هم کردم ولی روزاش یادم نیست گلم. تو تاپیک مامان اقدامی ها هم به نظرم برید و از نظرات دوستان بهره ببرید. 

بهترین راه حل برای درمان دردهای کولیکی

سلام دوستان. وقت همگی بخیر. من دخترم ۴۵ روزش هست. تقریبا پانزده روز اول خوب بود، بعدش رفته رفته بدتر شد. تا اینکه دیگه چند روز پیش واقعا خودمم از دستش گریه م گرفت. از ۶ صبح تا دو و نیم نصف شب زجرم داد. دکترم برده بودمش. با پدی لاکت دچار یبوست شد، بعدش دکتر بهش کولیکز و روتفلور داد. اونم بی تاثیر بود. بعدش براش گریپ میکسچر گرفتم که تفاوتی احساس نکردم. اما حداقل این یکی یبسش نکرد. در نهایت اون روز انقدر اذیت شدم که به پیشنهاد یکی از آشناهامون روشی رو انجام دادم که معجزه رو به چشم خودم دیدم. البته دو سه بار انجامش دادم تا نهایتا تاثیرش رو دیدم. این روش رو اگه درست انجامش بدین بهتون قول میدم که خواب هم به چشم خودتون برمیگرده هم نی نی تون. درسته که الان تو فصل گرما هستیم و ممکنه فکر کنید بچه تون گرمازده میشه و این کار اشتباهه. اما به یکی دو بار امتحانش می ارزه. به قول قدیمیا یکی از علت های تشدید دردهای کولیکی، اینه که به شکم بچه باد بخوره. مثل باد کولر یا باد تند پنجره. الان که فصل گرما هست، اصلا لازم نیست لباس زیاد به تن بچه بپوشید، یا اینکه حتما شلوار یا لباس آستین دار باشه. اون چیزی که لازمه اینه که بچه مستقیما جلوی هیچ بادی قرار نگیره، تنه ی بچه پوشیده باشه و حتی الامکان شکمش رو با دستمال نخی ببندید یا لباس زیر دکمه بپوشید.این از پوشش کلی بچه. حالا راه حل چه طوریه؟

نی نی رو در یک محیطی که هیچ در و پنجره ای باز نیست و کولر یا وسیله تولید بادی نیست، با آبی که دماش مناسبه حموم بدید. سرعت شستنتون زیاد باشه که بدن بچه زیاد لخت نمونه و هوا نخوره. حتی موقه خشک کردن با حوله م کوچکترین بادی تولید نکنید. بعدش فورا خشکش کنید و لباس بپوشید. حتی موقه پوشک بستن سعی کنید همیشه یه شالی چیزی رو شکمش باشه که شکم لخت نمونه. یا تو محیطی که دماش بیشتره و باد به شکم نمیخوره تعویضش کنید.

بعد از حموم اگه تونستید بچه رو قنداق کنید و بعد سشوار رو روی دمای گرم (نه داغ، که بچه نسوزه) به شکم بچه بگیرید و همزمان شکم رو ماساژ بدید. این کار رو انقد ادامه بدید که روی پیشونیه بچه از عرق نمدار و اولین نشانه های عرق کردن ظاهر بشه. بعدش فورا یه شال یا پارچه نخی ببندید به شکم بچه و دو سه لایه روانداز یا پتو سبک روی بچه بندازید که گرمای تولید شده برای یه مدت دور بچه حفظ بشه. اصلا نگران گرمازدگیش نباشید. بعد از حموم دمای بدن بچه خود به خود میاد پایین. ضمن اینکه بچه بدنش تمیزه و گرمازده نمیشه.

بعد از این کار هر یه ربع یا نیم ساعت یکبار، یکی از لایه های روی بچه رو کم کنید. یک دفعه رو اندازها رو برندارید. چون بچه بدنش کاملا خیسه و دو هوا میفته. لایه ها رو با طمانینه بر دارید، ضمنا محیط یک دما باشه در این مدت و باد مستقیم اصلا به بچه نخوره.

چونکه بچه دل درد داره، شک نکنید که این گرما براش عذاب آور نخواهد بود و قطعا در ارامش میخوابه. شیرتون رو هم به خوبی قبول میکنه و بعد میخوابه. سشوار رو زیاد از نزدیک نگیرید و باد سشوار به شکمش بخوره، اگه به سر و صورتش بخوره، بی قرار میشه. مستقیمم باد به پوست نخوره که نسوزه.

من دخترم به شدت گرماییه و موقه هایی که هوا گرمه، گریه میکنه. وقتی این روش رو بهم گفتن، همه ش میگفتم الکیه و فک می کردم که دخترم اصلا تو این گرمای تابستون پذیرش همچین چیزی رو نداره. اما انقدر اون دلدرد براش عذاب آوره و صدای سشوار و همچنین گرماش و ماساژ با هم بهش آرامش میدن که رفته رفته باد شکمش در میره و بهتر میشه.

یکی دو روز این کار رو تکرار کنید. فقط بدن بچه رو حتما قبلش بشورید. چون اگه حموم نداده و با بدن کثیف این کار رو انجام بدید، زود عاصی میشه. سعی کنید تا اتمام مراحل کم کردن لایه ها، بچه تون از خواب نپره که بی قراری نکنه. اگر هم بیدار شد، یکدفعه لایه ها رو پس نزنید و با شیر دادن یا تکون دادنش روی پا سرگرمش کنید.

من که چندین بار تا حالا انجامش داده، بعدش قشنگ ۵ شش ساعت خوابیده. شب هم عالی خوابیده. اگه ندانسته م پیش بیاد دوباره دردهای کولیکیش بعد دوسه روز برگرده، دوباره این روش رو براش تکرار میکنم. احتمالا یه جایی باد به شکمش خورده و سردش شده که حمله ها برگشتن.

الان که این کامنت رو براتون میذارم دخترم رو با همین روش آروم کردم و خوابیده. گفتم تا فرصت هست و میتونم تایپ کنم، این راه حل فوق العاده رو باهاتون به اشتراک بذارم. اگه نتیجه نگرفتین، دوباره تکرارش کنید و مطمئن باشید که تمام مراحل رو درست انجام دادید و یهو بچه رو سردش نکردید.

چند تا نکته دیگه اینکه: موقه ای که شیر به نی نی میدید، دستتون رو بدون فشار رو شکمش بذارید که شکم حرارت رو از دستتون بگیره، حتما بعد از هر بار شیر دهی عاروقش رو بگیرید، نصف شب‌ها هشیار بخوابید که یهو دمای صبح سرد نشه و شکمش دو هوا بیفته، هر روز نی نی رو حموم بدید، در طول حموم سرعت عمل داشته باشید و کوچکترین بادی نباشه، آبی که حمومش میدید سرد نباشه، بعد از هر وعده غذا حتما عرق نعنا بخورید، غذاهای نفاخم مثل حبوبات، هندوانه، بادمجان و... نخورید تا سه ماهگی.

امیدوارم که این راه حل به دردتون بخوره. اگه جایی رو درست توضیح نداده بودم و نتونستم متوجهتون کنم، ببخشید. ازم سوال بپرسید رفع ابهام میکنم

ممنون از کامنتتون خیلی لطف کردید. بسیاااار سپاس♥️♥️♥️

خواهش می کنم جانم. نی نی من خیلی بهتر شده شکر خدا. ان شاالله نی نی شمام زود خوب بشه‌. قطره قبلی بهش گریپ میکسچر ایرانی میدادم. بی تاثیر بود. الان بهش گریپ میکسچر Nurse Harvey's میدم. خیلی خیلی بهتره. دکتر براش نوشت. گفت هر هشت ساعت بهش یک قاشق چایخوری بده.