خیلی حالمون بده هم من هم همسرم وضع مالیمون خیلی بده شغلش ساخت وسازه ساختمونه یاهمون بنایی جوشکاری هم بلده ولی کو کار شرکت یا کارخونه هم میره میگن کارت پایان خدمت که نداره دیگه دارم دق میکنم اخر هفته هم قراره مهمون بیاد دوتا دخترم دارم طفلکیا اصلا از شرمندگی نمیدونم چی کار کنیم براشون ببخشیداولین تاپیکم هستش که اونم انرژی منفی بود تو تهران غریب هستیم کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم ادم واسه دعا دست به دامن پدر مادرش میشه که واسش دعا کنن ولی دلم نیومد اون بیچاره هارو نگران وضع زندگیه خودم بکنم فدای دلای مهربونتونم دعا کنید کار واسه همسرم پیدا بشه وضعمون بهتر بشه ممنونم
چرا مگه حتما باید شرکت اینا بره خو بره کارگری واسه ساختمونها
تا کار گر افغانی باشه کسی ایرانی رو نمیبره اینجا میگن افغانی تا نصف شبم ازش کار بکشیم صداش در نمیاد اخرم سرشو میندازه میره اسم پولم نمیتونه بیاره همسر من استاد کاره 15ساله داره کاشی سرامیک دیوار چینی وتمام صفر تاصد کار ساخت وسازو بلده ولی خوب وقتی طرف پول نداره سیمان کیسه 80تومن بخر کار بنایی از کجا جوربشه گنده هاشونم چسبیدن به کار گر بناهای افغانی که بیچاره ها نتونن پولشونو بگیرن
ببخشید فدای دلت مهربونت اره واقعا حقمون نیست هرجا میره میبینه اطباع خارجی سر کارن درسته خدا رو ...
متاسفانه تعداد زیادی افغان و پاکستانی وارد کشور ایران شدن و کلی خونه رهن کردن و شغل هارو برای خودشون از دست ایرانی ها گرفتن یه افغانی چند وقت پیش دیدم یه شاسی بلند سوار بود اون وقت جوونی های ایرانی از پس خرید به پراید به زور برمیان
تا کار گر افغانی باشه کسی ایرانی رو نمیبره اینجا میگن افغانی تا نصف شبم ازش کار بکشیم صداش در نمیاد ...
خو افغانی ها پول میگیرن عزیزم دیگه اسکل نیستن که فقط کمتر از ایرانی ها دستمزد میگیرن و بیشتر کار میکنن مگه عقلشون و از دست دادن بیان مفتی کار کنن الان شوهر خاله منم از کارگری شروع کرد اوستا کار شد در آمدشم ماشالله خوبه ولی خب خیلی زحمت میکشه به جز جمعه ها هیچوقت بیکار نیست انشالله که کار بار همسرتون جور میشه