2777
2789
عنوان

روضه خانگی

1934 بازدید | 26 پست

دوستان برای محرم یک روز میخوام روضه زنانه بگیرم میخوام مداح و سخنران دعوت کنم ولی نمیدونم چه قدر باید داخل پاکت بذارم چون خودشون تعیین نمیکنن وای میترسم کم و زیاد باشه اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه و دومین مساله ام پذیرایی هست به نظرتون چای و خرما بدم یا آبمیوه با کیک چون الان گرمه هوا گفتم  

تعداد رای : 6
نظرسنجی
مداح
3
50%
سخنران
3
50%

چه باحال که نرخ تعیین نمیکنن... پولو نمیدونم

ولی ابمیوه کیک برای محرم فکرنکنم جالب باشه

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بستگی به مداح داره اینجا مداح ها شنیدم یک میلیون هم میگیرن ازاونایی که داشتن بپرس ببین چقد میدن،چایی وخرما خوبه ولی شاید گرمه نخورن البته اینکارو میتونی بکنی که اول مجلس چایی وخرما حالا با شیرینی خشک بگیری آخرش کیک وآبمیوه بدی حلواهم خوبه 

من الان قیمت ندارم

سالی که هنوز کرونا نشده بود ۲۰۰ دادم به مداح

و اینکه به نظرم چون گرمه کیک و آبمیوه بده اولش 

و آخر مراسم هم چای بده 

چون حتی اگه چای نیاری هم همه میگن چای کو😂

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

به اندازه وسعتون بدید دیگه تازه یه جاهایی مثل حرم حضرت معصومه من دیدم که زده بود برای روضه های خانگی مداح و سخنران رایگان میفرستن 

چای و خرما خوبه بدی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بنظرم مبلغ اندازه توانتون خوبه یکی ۲۰۰ تومن میتونه هزینه کنه یکی یک ملیون

درمورد پذیرایی هم اول چای و شیرینی خشک بدین در اخر هم میوه بسته بندی شده

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

چای که حتما باشه ابمیوه کیک بسته‌بندي شده بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من الان قیمت ندارم سالی که هنوز کرونا نشده بود ۲۰۰ دادم به مداح و اینکه به نظرم چون گرمه کیک و آبم ...

پس الان همه چی چند برابر شده دیگه آره هوا گرمه فقط چای خالی نمیشه