2777
2789
عنوان

خرید طلا و سکه

216 بازدید | 17 پست

دوستان بنظرتون بازار طلا و سکه چه روندی خواهد داشت؟

آیا الان زمان خوبی برای خرید طلا و سکه هست؟

بنظرتون بعد عید غدیر پایین تر میاد یا ثابته؟

معمولا ماه محرم روند بازار چطور هست؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

نمیشه گف

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روبه افزایش.فقط خریددلار وسکه طلاحباب داره

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
روبه افزایش.فقط خریددلار وسکه طلاحباب داره

نیم سکه هم حباب داره؟ بنظرتون نیم از ۸/۴۵۰ پایین تر میاد؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نیم سکه هم حباب داره؟ بنظرتون نیم از ۸/۴۵۰ پایین تر میاد؟

نیم نخر.نه پایین نمیادولی مثل کامل نیست بهتره دلاربخری بجای نیم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
نیم نخر.نه پایین نمیادولی مثل کامل نیست بهتره دلاربخری بجای نیم

آخه پولم زیاد نیست

برای دراز مدت خوب نیست؟

طلای دست دوم چطوره؟

اصلا معلوم نمیکنه امکان داره تا ۱۲۰۰ هم بیاد امکان داره ۱۵۰۰ بشه مگر اینکه تحلیگراها بدونن

درایران چیزی بنام پایین آمدن نداریم.مگرصدبرابربکشه بالاده برابربیادپایین اونم جهت سیاست

درایران چیزی بنام پایین آمدن نداریم.مگرصدبرابربکشه بالاده برابربیادپایین اونم جهت سیاست

من شنیدم میگن ماه محرم بخاطر اینکه دیگه مراسمای عروسی و اینا نیست طلا کمی پایین میاد. بنظرتون راسته؟

آخه پولم زیاد نیست برای دراز مدت خوب نیست؟ طلای دست دوم چطوره؟

خب دلارروزانه خریدفروش میشه طلاشماالان بخری چه دست دوم چه بااجرت همون لحظه بفروشی ضررکردی پس سودی.نداره برای کسی خریدطلاخوبه که مثلانیم کیلوبخره آب کنه یاشمش بخره برای شماکه نمیدونم.پولت چقدره.مثلا.ده بیست میلیونها اصلاطلافایده ندارن.همون دوبرگ دلاربخری مناسبتره

من شنیدم میگن ماه محرم بخاطر اینکه دیگه مراسمای عروسی و اینا نیست طلا کمی پایین میاد. بنظرتون راسته؟

من روطلاریسک نمیکنم بعنوان پس انداز

خب دلارروزانه خریدفروش میشه طلاشماالان بخری چه دست دوم چه بااجرت همون لحظه بفروشی ضررکردی پس سودی.ند ...

درسته ممنون از راهنماییتون🌹

مثلابخوادبیادپایین پنجاهتومن نهایت هفتادتاصدکه بعیده شماره ده میلیون داشته باشی بااجرت ۱۶درصدازت میگیرن چیزی حدود شش گرم طلامیتونی بخری که اصلاسودنداره چون واردنیستی نهایت نگه داری دوماه اگرپایین اومدیاهمین قیمت خریدمیفروشی یاگرمی پنجاه تومن گیرت بیاد یعنی سیصدتاپانثداگربخرن سودباشه معمولاطلاپایین میادنمیخرن.مغازه دارا..