2777
2789
عنوان

نگران آینده دخترمم😞

748 بازدید | 42 پست

اگر طلاق بگیریم هفت سالگی ازم میگیرتش 

بعد کی به مدرسه ش برسه؟؟ کی مراقبش باشه؟؟ دلتنگیشو چیکار کنم؟؟ اگه بره زیر دست زن بابا چی 🥺

باباش گفته براش برنامه ها دارم! 

دارم از غصه دق میکنم😞

یه وقتایی میگم کاش آشتی میکردیم بر میگشتیم اون روزای خوب.... 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی اوضاع خرابه؟ نمیشه کنار بیاید باهم؟ تصمیم اشتباه نگیرید این بچه دوست داره پیش هر دوتاتون بزرگ شه هم مهر مادری لازم داره هم مهر پدری ای کاش کوتاه بیاید...

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

اگر واقعا زندگیت خوب بود رجوع کن 

وگرنه بچه رو خدا بزرگ میکنه آیندم دست خداس 

من بچه هایی دستم بی پدر و مادر بهتر ینن

ولی برعکس بچه هایی بودن با پدر و مادر خوب بدترینن

مشکلش چیه دست بزن داره و ادم روانیه؟خرجی نمیده؟مشکلاتتون اینجوریه یا مشکلات احساسی و عاطفی داری باهاش

اگه دست بزن داره و ی همچین چیزایی ازش طلاق بگیر لطفا 🙃بچت الان بدون پدر بشه ۷سالگی هم بدون مادر بهتر ازینه که ۱۰سال دیگش بشه یکی مثه من ۱۰سال دیگه وسط دعوای مامان باباش نابود بشه

منم حق طلاق دارم ولی زمانی ک اجراش بزارم مهریم هیج میشه حالا هیچیم نداره بده امروز حق طلاقمو گذاشتم ک جداشم

من حق طلاقو خودم خاستم ولی شوهرشما زرنگ بازی دراورده برای بچه نگران نباش حتی بچه هم به ادم وفا نداره شمارو بخاد یکم بزرگترشه میادپیشت باغصه دردی دوا نمیشه ازپا درمیای گلم 

عزیزم خیلی اوضاع خرابه؟ نمیشه کنار بیاید باهم؟ تصمیم اشتباه نگیرید این بچه دوست داره پیش هر دوتاتون ...

من که از خدامه 

تا حالا دو بار برادرم حرف زده اون از خر شیطون پایین نمیاد

میگه دیگه نمیخوامش... پدر مادر خودشم یه زنگ نزدن به من 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
من که از خدامه  تا حالا دو بار برادرم حرف زده اون از خر شیطون پایین نمیاد میگه دیگه نمیخوامش. ...

خب چ دلیل داره واسه این تصمیمش؟ اخه مگه لباس خریده که بگه دلمو زده دیگه نمیخوامش مگه بچه بازیه؟ میخواد بره دادگاه بگه واسه چی میخواد طلاق بگیره؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤