یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم خیلی اوضاع خرابه؟ نمیشه کنار بیاید باهم؟ تصمیم اشتباه نگیرید این بچه دوست داره پیش هر دوتاتون بزرگ شه هم مهر مادری لازم داره هم مهر پدری ای کاش کوتاه بیاید...
مشکلش چیه دست بزن داره و ادم روانیه؟خرجی نمیده؟مشکلاتتون اینجوریه یا مشکلات احساسی و عاطفی داری باهاش
اگه دست بزن داره و ی همچین چیزایی ازش طلاق بگیر لطفا 🙃بچت الان بدون پدر بشه ۷سالگی هم بدون مادر بهتر ازینه که ۱۰سال دیگش بشه یکی مثه من ۱۰سال دیگه وسط دعوای مامان باباش نابود بشه
منم حق طلاق دارم ولی زمانی ک اجراش بزارم مهریم هیج میشه حالا هیچیم نداره بده امروز حق طلاقمو گذاشتم ک جداشم
من حق طلاقو خودم خاستم ولی شوهرشما زرنگ بازی دراورده برای بچه نگران نباش حتی بچه هم به ادم وفا نداره شمارو بخاد یکم بزرگترشه میادپیشت باغصه دردی دوا نمیشه ازپا درمیای گلم