خانوما دندون عقل پتییمم سمت راست وارم درمیاد یکم گوشت روشو گرفته بعد چند روز پیش خلال دندون گذاشتم توی همون دندونم الان سه چهار روزه لثم باد کرده و شوید درد میکنه طوری که گلوم هم درد گرفنه نمیتونم اب دهنمو قورت بدم بنظرم عفونت کرده دکترم فعلا نمیشه برم
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
هر هشت ساعت با یدونه اموکس میخورم بنظرت برم دکتر چی میگه بابام گف برو ولی میترسم
عزیزم دکتر که ترس نداره میری فقط دندون تو نگاه میکنه میای خونه... این دردی که داری میکشی می ارزه به ترس نرفتن دندون پزشکی که فقط میخواد نگاه دندونت کنه؟ تا کی میخوای درد رو تحمل کنی اخه؟ دندون عقل اگه یکم به ریشه فشار بیاره باید جراحی ش کنیا پس زود برش بهش
نمک خالی بذار عزیزم واقعا برای عفونت جوابه مخصوصا اینکه میگی زده به گلوت آب نمکم قرقر کن اگه عسل هم داری یکم قاطیش کن.من خودم کشیده بودم دکترم گف آب نمک و عسل هم ضدعفونی میکنه هم واسه زخم و التهاب خوبه