2777
2789
عنوان

اشکم در اومده دیگه😢🥺😭

721 بازدید | 24 پست

خانوما دندون عقل پتییمم سمت راست وارم درمیاد یکم گوشت روشو گرفته بعد چند روز پیش خلال دندون گذاشتم توی  همون دندونم الان سه چهار روزه لثم باد کرده و شوید درد میکنه طوری که گلوم هم درد گرفنه نمیتونم اب دهنمو قورت بدم بنظرم عفونت کرده دکترم فعلا نمیشه برم

چیکار کنم؟😢

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت مترونیدازول بخور. هر 12 ساعت 

دوز 250

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خودت مترونیدازول بخور. هر 12 ساعت  دوز 250

هر هشت ساعت با یدونه اموکس میخورم

بنظرت برم دکتر چی میگه بابام گف برو ولی میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چرا نمیشه بری دکتر؟! گلم ببین چقدر اذیتی چرا نمیری؟ ای کاش تاپیکت رو یکم زودتر میزدی بنده همسرم دندون پزشکن ولی تازه رفته بخوابه میخوای فردا صبح یاد آوری کن ازشون بپرسم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
هر هشت ساعت با یدونه اموکس میخورم بنظرت برم دکتر چی میگه بابام گف برو ولی میترسم

دکترم اول برات عکس مینویسه. معاینه میکنه میگه عفونت داره. دارو همینارو میدن. نهایتا یه دهان شویه هم بده. 

خودش خوب میشه. چرک خشک کن هاتو بخوری دو روزه خوب میشه. ترس نداره که. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم چرا نمیشه بری دکتر؟! گلم ببین چقدر اذیتی چرا نمیری؟ ای کاش تاپیکت رو یکم زودتر میزدی بنده همسر ...

میشه درخواست دوستی بدم

اخه من خیلی مشکل دندون دارم ممنون میشم کمک کنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر هشت ساعت با یدونه اموکس میخورم بنظرت برم دکتر چی میگه بابام گف برو ولی میترسم

عزیزم دکتر که ترس نداره میری فقط دندون تو نگاه میکنه میای خونه... این دردی که داری میکشی می ارزه به ترس نرفتن دندون پزشکی که فقط میخواد نگاه دندونت کنه؟ تا کی میخوای درد رو تحمل کنی اخه؟ دندون عقل اگه یکم به ریشه فشار بیاره باید جراحی ش کنیا پس زود برش بهش

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
دکترم اول برات عکس مینویسه. معاینه میکنه میگه عفونت داره. دارو همینارو میدن. نهایتا یه دهان شویه هم ...

تورو خدا دعا کنین خیلی اذیتم

فرداشبم عروسی داریم شانس من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکتر که ترس نداره میری فقط دندون تو نگاه میکنه میای خونه... این دردی که داری میکشی می ارزه به ...

میترسم اگه عفونت داشته باشه بکشش عفونت برسه به قلبم

برادر معلمم اینطوری فوت شد🥺😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارد تموم کردیم😢

نمک خالی بذار عزیزم واقعا برای عفونت جوابه مخصوصا اینکه میگی زده به گلوت آب نمکم قرقر کن اگه عسل هم داری یکم قاطیش کن.من خودم کشیده بودم دکترم گف آب نمک و عسل هم ضدعفونی میکنه هم واسه زخم و التهاب خوبه

نمک خالی بذار عزیزم واقعا برای عفونت جوابه مخصوصا اینکه میگی زده به گلوت آب نمکم قرقر کن اگه عسل هم ...

ینی نمک و عسل مخلوط کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40