2777
2789

هم بچه شیرمیدم .هم حالموخیلی بدکردنمیخوام بخورم .یعنی تواین سه روزم خیلی عوارض داره قطع کردنش؟

مامان دوتادخترگل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر براتون نسخه کرده؟؟دلیل مصرفتون چی بوده ؟چ دارویی مصرف میکنید؟؟بچه شیر میدین دکتر نگفت مشکلی نداره؟قرصهای افسردگی تا دو سه هفته حال ادمو بدتر میکنن بعد از دو هغته اثر میکنن اگه سر خود میخورید بنظرم نخورید کلا

دکتر براتون نسخه کرده؟؟دلیل مصرفتون چی بوده ؟چ دارویی مصرف میکنید؟؟بچه شیر میدین دکتر نگفت مشکلی ندا ...

ن دکترداده .ولی میگم کاش نمیخوردم .ن گف میشه بخوری"سیتالوپرام

مامان دوتادخترگل
ن دکترداده .ولی میگم کاش نمیخوردم .ن گف میشه بخوری"سیتالوپرام

حالتون بدون قرص چطور بود؟؟چون یسری افسردگیها دلیلش عوامل بیرونیه کسی یا چیزی حالتو بد کرده  و با ورزش و بیرون رفتن و خرید و محبت دیدن حالشون بهتر میشه ولی بعضیاشون هیچ راهی جز مصرف دارو ندارن 

حالتون بدون قرص چطور بود؟؟چون یسری افسردگیها دلیلش عوامل بیرونیه کسی یا چیزی حالتو بد کرده  و ب ...

حالم خوب نبودولی بهترازاین سه روزبودهرچی .افسردگی بعدزایمان گرفتم ۳ ماه گرفتارشم روزای اولش خیلی خیلی بدبودم ولی بعدش یکم بهترشدم فقط سرم یکم اذیت میکرد.حالت تیک گرفته بودم.یکیم بیرون میرفتم استرس داشتم وهنوزم دارم.قبلاهمین علایم خیلی خیلی بیشتربودحالاالان پشیمونم بخاطربچخ ام نمیدونم قطع کنم یابخورم.نمیدونم یدونه قرص میتونه تاثیرداشته باشه توسه روزکه قطع کنم حالم بدتربشه

مامان دوتادخترگل
اگ حالتون بد بوده باید مصرف کنین چون مصرف نکردن قرص شاید بدتر باشه یا افسردگیتون تشدید شه سیتالوپرام ...

گفتن ن مشکلی نداره!شمامصرف کردید؟ اخه چندروزه خیلی بهمم ریختم.

مامان دوتادخترگل

متخصص زنان برو اگ گفتن مشکلی نداره خب مصرف کن بنظرم اگ بدون دارو حالتون شدید بد نمیشه و بدون دارو میتونید تحمل کنید کلا دارو رو مصرف نکنید  اثر گذاری دارو بعد سه هفتس 

متخصص زنان برو اگ گفتن مشکلی نداره خب مصرف کن بنظرم اگ بدون دارو حالتون شدید بد نمیشه و بدون دارو می ...

میگم  چندروزبازنخورم ببینم تحمل میتونم کنم یانه

مامان دوتادخترگل