2777
2789
عنوان

نمیدونم قبول کنم یا ن

140 بازدید | 10 پست

ما شهرستانیمو شغل شوهرم ازاده، الان چند وقتع اصرار داره بریم کرج یا اصفهان برای کار تو شرکتا و اینا

بچه دومم هم تازه دنیا اومده

حالا نمیدونم با این اوضاع گرونی قبول کنم

شما که شهرای کرج یا اصفهانین حدودا یک ماه درامد چقد باید باشه که ادم برسه

پسر اولم مدرسه ایه؟

حداقل ۱۰ ملیون درآمد...ولی شرکتا نمیدن همچین پولی فوقش شرکت ۶تا۷ تومن...

کرج..اصفهانو نمیدونم

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دسته کم ۷ ملیون بدون اجاره خونه ولی اصفهانو نمیدونم 

برا گرفتن خونه بدون اجاره پولشو داریم حدود 180 هم میتونیم رهن کامل بگیریم

ولی درامد ماهانه باید داشته باشیم

میگن شهرای کرج، تهران و ... همه چی نسبت به شهر ما گرونتره

مگه قیمت روی اجناسو نمیدن

اره حقوق اداره کار میدن حدود 8 تومنه

کرایه هام تو کرج سربه فلک کشیده،تا ۳تومن ،یا رهن زیاد رو در نظر بگیر

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
تهران حقوق هاش خوبه ولی هزینه ها بالاست بعد میتونی شهر غریب دووم بیاری؟پشیمون نشی؟

نمیدونم تجربه نداشتم ولی ابجیم نزدیکه میتونم مثلا اخر هفته ها چند هفته ای یه بار برم پیشش یا اون بیاد دختر خاله هم دارم اون ورا

برا گرفتن خونه بدون اجاره پولشو داریم حدود 180 هم میتونیم رهن کامل بگیریم ولی درامد ماهانه باید داش ...

عزیزم قیمتای تهران و کرج فرق خیلی کمی باهم دارن و شایدم هم اندازه ن😕

عزیزم قیمتای تهران و کرج فرق خیلی کمی باهم دارن و شایدم هم اندازه ن😕

اره تهران خیلی متفاوته

ولی تو کرج تو چند منطقه خونه دیدیم همکف یا طبقه 1

2 خواب، 70 یا 75 متری تا 180، 160 هم رهن کامل بودن