2777
2789
عنوان

حضانت پسرمو بگیرم؟

406 بازدید | 19 پست

سلام

یکی از اقواممون یه پسر یک ساله داره

شوهرش میخواد طلاقش بده

بنظرتون حضانت پسرشو بگیره یانه؟ شوهرش گفته انتخاب کن میخوای یا نه

احساسش  نمیذاره درست تشخیص بده

تا الان خانه دار بوده

باید بره خونه مادر پدرش فعلا تا وقتی مستقل بشه

کسانی که تجربه دارن بگن لطفا

اره بگیره بچه گناه داره ضربه میخوره

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکار تا ۷ سال با مادره

مگر‌بگه نمیخوام

طبیعتا نخواد بعدا هم نمیتونه بگیردش دیگه

درضمن بچه تا کوچیکه مادر رو لازم داره وگرنه خیلی آسیب میبینه

بذار مهد بره سرکار که خرج خودش رو دربیاره

نفقه بچه هم که پدرش باید پرداخت کنه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خدا اون روزو نیاره ولی من حاظرم روزی صدبار بمیرم و زنده شم ولی یه ساعت از بچم دور نباشم

تحت هیچ شرایطی نمیتونم ولش کنم

فکرشم دیونم میکنه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
شوهرش گفته اگه بچه رو بخوای نفقه و اینا نمیدم نصف مهرتم باید ببخشی

بیخود کرده اون

به دوستت بگو ازین حرفا نترسه بره پیش وکیل

مهریه حقشه ربطی به بچه نداره

درضمن قانون بچه رو تا هفت سالگی به مادر میده بعد هفت سالگی تازه تصمیم میگیرن حضانت بچه تا 18سالگی با کی باشه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
تهدیدش میکنه میگه اگه اذیت کنی پدرتو در میارم

این حرفا همش الکیه

هیچکاری نمیتونه کنه

کسی ک بدون توافق اینجوری طلاق بگیره باید دل شیر داشته باشه قوی وزرنگ باشه حقشو بگیره و از چیزی نترسه

حالا با یه بچه یه ساله چرا میخان طلاق بگیرن؟ 

زنه چکار کرده مگه