خوشبحالت من برای دومی شش ماهه اقدامم اما هرماه منفی دیشب بی بی زدم منفی بود دیگ حال دکتر رفتن هم ندا ...
درکت میکنم من...منم یکسال ونیم منتطر برا دومی.....دخترمو ماه اول با یکبار اقدام شدم...اصن فکرشم نمیکردم انقد سهممانتظار باشه الان......
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
واقعا منم پسرمو دومین ماه بعد سقط باردار شدم این یکی😢💔
انشالله خدا قسمت ماهم کنه..انتظار خیلی سخته....💔...پسرت چندسالشه
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ببوسش عزیزم...انشالله بچه های ماهمبه زودی از تنهایی دربیان گناه دارن خیلی.....دعا کنیم برا هم بلکه خدا اینجوری صدامون بشنوه....