2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رحم نصفه با یه لوله

اصبا نگران نباش خودم ماه دوم که فهمیدم تک شاخم حامله شدم با فولیکول کوچیک .فقط لتروزل سینال اف وام ام جی زدم  هر سوالی داشتی بپرس گلم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
اصبا نگران نباش خودم ماه دوم که فهمیدم تک شاخم حامله شدم با فولیکول کوچیک .فقط لتروزل سینال اف وام ا ...

مبارکت باشه عزیزم در جریان تاپیکات هستم انشالله بارداری راحتی داشته باشی بچه ات سالم بغل بگیری ، سعی کن از ماه ۵ به بعد استراحت مطلق داشته باشی

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
مبارکت باشه عزیزم در جریان تاپیکات هستم انشالله بارداری راحتی داشته باشی بچه ات سالم بغل بگیری ، سعی ...

فدات ایشا الله قسمت تو.نگران نباش بعد عکس رنگی حامله میشی منم ناراحت بودم مامانم صبح و شب ناراحت و گریه ولی خدا ایشا الله معجزشو به تو هم نشون میده نگران نباش نذر کن .واسه من هم مادرم هم مادرشوهرم روز شیر خوارگان لباس وسربتد بچه از مسجد آوردن. کلی این ماه نذر کردم امام هارو قسم میدادم از خدا واسم کمک بخوان تو هم نذر کن ایشا الله بر آورده میشه نمازتان بخون بدجور آدم اروم میشه

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
مبارکت باشه عزیزم در جریان تاپیکات هستم انشالله بارداری راحتی داشته باشی بچه ات سالم بغل بگیری ، سعی ...

الن هم تقریبا استراحت مامانم هر روز میاد کارامو میکنه میره

@سلامعیدتونمبارک    ب این دوستمون کمک کن خدا خیرت بده حالش اصلا خوب نیست🥹😭

چشم حتما گلم