2777
2789

خودم از زنا آنجلیناا جولی و شکیرا🥺🌝😂😂😂

از مردا واقعا نمیدونم چون رندمی عوض میشه هعی😂😂ولی جانی دپ رو دوست😂و یه بازیگر کره ایی به اسم پارک هیونگ شیکم بسیار دوست میدارم:)😂

عکساشونو پایین میذارم

شوما بفرماییددد

عکساشونم بذارید اگه با اسم نشناختیم عکسو ببینیم

ببینم چه میکنه سلیقه ها😍

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

جان اسنو🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهادمجیدی.کراش ابدیمه🤣

ای جان😂😍

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

چا اون وو😍

چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و‌ بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ،  هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS
سید محمد موسوی وسلام

کراشه واقعا👍😂

چا اون وو😍

نمیشناختمش الان دیدم عگسشو خیلی بانمک بودد🥺

نمیشناختمش الان دیدم عگسشو خیلی بانمک بودد🥺

خدا خیلی کیوته

چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و‌ بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ،  هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS
ت تایید نکن من غیرتیم😂

چشمم✋😂

لی جونگ سوک😍

اوخییی خدا😍