2777
2789
عنوان

رله سابق دوستم ریپلی کرده

291 بازدید | 11 پست

سلام. بچها من ی دوستی داشتم که بیشتر از ده دوازده سال باهم بودیم. از اول دبستان تا سال اخر دبیرستان جز دوسال دیگه همششش باهم دوست بودیم. قهر اشتی زیاد داشتیم ولی از بعده اینکه ازدواج کرد دیگه اخلاقش یکم عوض شده بود و بخاطر یسری اتفاقا من شیش ماهه باهاش ارتباطی ندارم البته اون خیلی پیام میده ولی واقعا دیگه خوشم نمیاد ازش و نمیتونم دیگه باهاش ارتباط بگیرم. حالا این دوسته من مجردیش ی رل داشت که پسره خیلییی دوسش داشت ولی این ازدواج کرد. بعد ی مدت من خودمم رابطم تموم شده بود با رلم. دوستم میگفت که تو و رله سابق من خیلیی اخلاقتون شبیه همه بیا شما دوتا باهم دوس بشین. واقعا هم راست میگفت یعنی توقعایی که من از رلم داشتم اون پسر هم از دوسته من داشت.. بگذریم. 

دوسته من الان یکسالو چهارماهه که عروسی کرده و حامله هستش. یکی دوهفته پیش دیدم رله مجردیش منو تو اینستا پیدا کرده درخواست داده. منم قبولش کردم. دیدم دوستمم فالو داره. 

حالا من ی استوری گذاشتم پسره ریپلی کرده اینو نوشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

حست درست میگه

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
اصلا نمیفمم فازش چی بود از این حرف. حسم میگه میخاد از طریق من خبر بگیره از دوستم

شک نکن همینطوره

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)