2777
2789
عنوان

مهمووووون

99 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر ..چرااینقدر بی حوصله ام اراشپزی کردن خوشم نمیاد چند روز دیگه مهمون دارم واقعا حوصله شونو ندارم خودشون خودشونو دعوت کردن که بیان جهازمو ببینن...متنفرم ازاین کار واقعا دیگه خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس منم میخوان بیان ببینن جهازمو ۲۰نفر فقط سمت خانواده مادری همسرم ۲۰نفرم خانواده پدری تو دوشب باید ...

خانواده مااینجوری نیستن خداروشکر فامیل های شوهرم میخان بیان ۳۰ نفر ادم تازه ما تهران زندگی میکنیم اونا از شهرستان میخان بیان اینجا دست تنهاهم هستم واقعا دیگه از زندگی کردن بدم اومده خونمون کوچیکه من نمیدونم ۳۰ نفرادم چجوری میخان جاشن

وااین چه مسخره بازیه من تاشنیدم قبل ازدواج یه روز خانواده دخترتعیین میکنن بقیه میان جهازو میبینن وتمام گرچه ماکه همون کارم نکردیم

لطفالایک نکنید،ممنون
وااین چه مسخره بازیه من تاشنیدم قبل ازدواج یه روز خانواده دخترتعیین میکنن بقیه میان جهازو میبینن وتم ...

والا خانواده من تعیین نکردن مادر شوهرم اینا کل فامیلاشونو دعوت کردن

خانواده مااینجوری نیستن خداروشکر فامیل های شوهرم میخان بیان ۳۰ نفر ادم تازه ما تهران زندگی میکنیم او ...

برای من حالاشب میرن خونشون ولی خب واقعاسخته پذیرایی ازاین همه ادم بهت حق میدم 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

برای من حالاشب میرن خونشون ولی خب واقعاسخته پذیرایی ازاین همه ادم بهت حق میدم 

متاسفانه دیگران بهم حق نمیدن عروسی من ۴ماهه دیگست بعد کسیم که خونش کوچیک باشه نمیتونه جهاز زیاد ببره فقط میتونه ضروری هارو بخره

متاسفانه دیگران بهم حق نمیدن عروسی من ۴ماهه دیگست بعد کسیم که خونش کوچیک باشه نمیتونه جهاز زیاد ببره ...

بنظرمن اصلاواست مهم نباشع ک چی بردی چی نبردی مهم خودتی وهمسرت من جهاز کامل اوردم روزی ک داشتم میچیدم اشپزخونمو مادرشوهرم اومد کمک گفت وای چراپارچه زیراندازنداری درصورتی ک من حتی سفره یک بارمصرفم گرفتم واس جهازم،همسرم گفت مهم نیس من راضیم،اصلااصلاغصه این چیزارونخور،همه چی درس میشه مهم خودتونیدک شادباشین تواون خونه مهمون هم اومد درحدتوانت انجام بده خودتواذیت نکن،

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

والا خانواده من تعیین نکردن مادر شوهرم اینا کل فامیلاشونو دعوت کردن

خوب میگفتی ماازاین رسمابعد ازدواج نداریم،بعد میگفتی یه عصربیان وبراشون چایی ومیوه وشیرینی اجیل تدارکات میدیدی ومیرفتن،چرابخوایی اشپزی کنی،واقعا الانم زنگ بزن بگو عصرونه بیان

لطفالایک نکنید،ممنون