2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما داریم فرار میکنیم تو چرا میخوای کنکور تجربی بدی؟ نظام قدیم هم هستی تو اخبار ندیدی مگه سوابق تحصیلی رو می‌خوان قطعی کنن یعنی نظام قدیما باید برن احتمالا سوابق تحصیلی درست کنن واسه خودشون و امتحان نظام جدید بدن البته میگم احتمالا چون شنیدم میگن دیگه نظام قدیم نمیخوان بزارن تو کنکور چه برسه رشته تحصیلیش هم نباشه طرف... منابع هم خیلی زیاده و البته گرون اگه خواستی اسم میبرم برو بخر

ما داریم فرار میکنیم تو چرا میخوای کنکور تجربی بدی؟ نظام قدیم هم هستی تو اخبار ندیدی مگه سوابق تحصیل ...

میخوام شانسمو امتحان کنم ، نه اخبار نمیبینم چه بد پس نهایتا امسال فرصت دارم 

لطف میکنی منابع رو بگی

ینی انقد سخته؟من میخوام برم دهم بدجور استرس گرفتم

از الان محکم درس بخون تا به رشته ای که میخوای برسی وگرنه وقتی به سن من برسی پشیمون میشی که چرا سفت و سخت درس نخوندی 

الانم ناراضی نیستم ولی بهتر بود وقتی علاقه م تغییر کرد میرفتم دنبال علاقه م 

از الان محکم درس بخون تا به رشته ای که میخوای برسی وگرنه وقتی به سن من برسی پشیمون میشی که چرا سفت و ...

خیلی میترسم که نتونم وحشتناک میترسم حالا هم که خیلی سخت شده دیگ بدتر کاش کنکور حذف شه واقعا 

💙
خیلی میترسم که نتونم وحشتناک میترسم حالا هم که خیلی سخت شده دیگ بدتر کاش کنکور حذف شه واقعا 

کنکور حذف بشه به ضرره ، به خودت اطمینان داشته باش دختر با تمام وجودت تلاش کن اینده ت رو بسازی

از الان محکم درس بخون تا به رشته ای که میخوای برسی وگرنه وقتی به سن من برسی پشیمون میشی که چرا سفت و ...

چن سالته؟

منم همین الان تاپیک زدم گفتم میخوام کنکور بدم

دوس داشتی تاپیکمو ببین

کنکور حذف بشه به ضرره ، به خودت اطمینان داشته باش دختر با تمام وجودت تلاش کن اینده ت رو بسازی

تلاش ک میکنم قطعا میدونم که نوبت های امتحانی رو با معدل ۲۰ قبول میشم ولی دست خودم نیس تو ی مدرسه عادی با معلمای عادی منم که فیزیک و ریاضی بدجور ضعیف 

ریاضی راهنمایی و دبستان برام آب خوردن بود همیشه ۲۰ ولی دبیرستان ....با این وضع روح و روانم و بقیه نمیدونم چه کنم فقط ی سوال درگیرم کرده اینقد میگن سهمیه 

سهمیه روستایی هم تاثیر داره؟

💙
ما داریم فرار میکنیم تو چرا میخوای کنکور تجربی بدی؟ نظام قدیم هم هستی تو اخبار ندیدی مگه سوابق تحصیل ...

تایید نمیشه🙄

همش حاشیه هس

واسه کنکور ۴۰۲ هم که گفتن هیچی تغییر نمیکنه