2777
2789

دوستان خانمها لطفا لطفا تو این شرایط اقتصادی بیکار نشینید

بهانه نیارید کار نیست ؛ لطفا خودتونو با این حرفای خاله زنکی که زن کار کنه مرد پررو میشه گول نزنید 

زن وقتی کار کنه اونطوری ک خودش دوس داره زندگی میکنه 

خودش انتخاب میکنه که کدوم رستوران غذا بخوره چه لباسی بپوشه چه ساعتی بخره

گذشته از اینها حس قدرت داره 

زن باید پس انداز داشته باشه تو این دوره زمونه حداقل حداقل حداقلش باید ۲۰ ملیون پس انداز داشته باشه . تازه من حداقلشو گفتم 

بزنید تو گوگل هزاااارااااان ایده کسب و کار میاد 

خیلی ب اقتصاد خانواده و حتی جامعه کمک میشه 

خود من ادمیننم و تو خونه با گوشیم پول در میارم بدون اینکه کسی بفهمه 

دوره ادمینی خریدم و دارم کار میکنم تازه مدرک ادمینی هم ندارم 

خیلیا رو میشناسم مربا درست میکنن میفروشن

خیلیا کیک خونگی خیلیا پیاز داع و سبزی قرمه و انواع میوه خشک ؛ خیلیا رب و ترشی و خیارشور 

الان طوریه ک خانمهای شاغل فرصت آشپزی ندارن و اکثرا غذای خونگی دوس دارن و ب شدت از غذاهای خونگی استقبال میکنن 

درامدش اولش ممکنه ناچیز باشه ولی بعد کم کم زیاد میشه 😍 لطفا شروع کنید و نا امید نشید ❤️❌️

راستی یکی از دوستای من زیورآلات و دکوراتیو رزینی درست میکنه و درامدشم خوبه (اینم یه ایده)

اگه دنبال ایده کسب و کار میگردی بزن تو گوگل ایده های کسب و کار با سرمایه کم یا بدون سرمایه

یه عالمه ایده میاد بالا

کافیه جوینده باشی 

یه زن باید باید حداقل ۵ ملیون درامد ماهانه برای خودش داشته باشه ک نخواد برای هرچیزی به این فکر کنه ک الان شوهرم پول داره اینوبخره برام یا نداره

بله همه حرفا درست.اما،منی که خودم کارم ساخت دکوراتیو هست باید بگم از فروش آنلاین هیچ درآمدی نداشتم و ...

اینستاگرام کار کردن آموزش میخاد 

شما اموزش دیدی؟؟؟ چقد هزینه اموزش کردی؟ چون صدبرابرش بهت برمیگرده

چقد هزینه تبلیغات گردی؟

چندماه فعالیت کردی و فروش نداشتی ؟ 

روزانه ۱۵تا استوری اصولی میزاشتی یا فقط هرروز یکسری عکس و فیلم پست میکردی و تموم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم آموزش دیدم،هم یک سال فعالیت کردم.هم استوری روزی حداقل ۱۵ تا داشتم ام هر روز پست.هم آموزش رایگان داشتم.در طول یکسال ۱۰۰ تا فالور فقط جمع شد که هیچکدوم فعال نبودن.به پیشنهاد مربی هم تبلیغات انجام ندادم چون گفتن بالای ۳ هزار فالور تبلیغات کن

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
هم آموزش دیدم،هم یک سال فعالیت کردم.هم استوری روزی حداقل ۱۵ تا داشتم ام هر روز پست.هم آموزش رایگان د ...

میشه پیجتونو ببینم؟ 

من خودم با ۵۰۰ تا فالوور درامد ۷ ملیونی دارم

البته خیلی خرج اموزش کردم ولی ارزششو داشت

میشه پیجتونو ببینم؟  من خودم با ۵۰۰ تا فالوور درامد ۷ ملیونی دارم البته خیلی خرج اموزش کردم و ...

پیج و بستم وقتی دیدم فایده ای نداره فقط الکی کلی وقتم و می‌گرفت.الانم دیگه مدتیه کار نمیکنم آنقدر که اون یه سال واسم بد بود 

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡